Adsense забрана на профил от 1 и също ip

pa4o_dp

Registered
Имам проблем момчета. Понеже веднъж аз си направих личен сайт и реших да си препечелвам от адсенс по някой друго доларче. Обаче няколко недоброжелатели цъкаха всеки ден на рекламите и то поняколко пъти (имам и други приятели които се оплакваха от това). И ми закриха профила, след няколко месеца реших пак да се регистрирам с нов и-мейл и т.н. но явно гугъл са злопаметни... Тааа питам дали има някакъв начин да ми "преразгледат" договора така че да мога да си направя нов профил или да направя някаква заобиколка като да си купя ново IP или нещо такова?

Често задавани въпроси за изключен профил

https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153&sourceid=aso&subid=ww-ww-et-asui&medium=link

Това никой не знае.
От гоогле преценяват дали да те блокират или не и дали кликовете ги правиш ти или някой недоброжелател.
Мисля, че няма да ти преразгледат много молбата но може да се оплачеш през
https://www.google.com/adsense/support/bin/request.py?/sourceid=aso&subid=ww-ww-contactus_faq&medium=link
или на email-а.

НА мен ми се видяха един път много кликовете и Писах на гоогле и те ми казаха, че просто не ги плащат тези дето ги смятат за фалшиви.

От гоогле не се печели много и не е на клик така, че дали някой ми прави 300 клика или 50 клика все едни пари се взимат.

Нещо друго да не е станало?
Примерно ако си нарушил програмата им, която е с повече забрани и правила дори от web-tourist.net

За какво беше сайта?

pa4o_dp каза:
Имам проблем момчета. Понеже веднъж аз си направих личен сайт и реших да си препечелвам от адсенс по някой друго доларче. Обаче няколко недоброжелатели цъкаха всеки ден на рекламите и то поняколко пъти (имам и други приятели които се оплакваха от това). И ми закриха профила, след няколко месеца реших пак да се регистрирам с нов и-мейл и т.н. но явно гугъл са злопаметни... Тааа питам дали има някакъв начин да ми "преразгледат" договора така че да мога да си направя нов профил или да направя някаква заобиколка като да си купя ново IP или нещо такова?

Здрасти! :D

Явно ти не си прочел този договор, преди да се съгласиш с него!!!
И не спазваш правилата описани там! :evil:
Няма начин НЕДРОБРОЖЕЛАТЕЛИ да са причина за блокирането ти!!!
Колкото повече цъкат, толкова повече ще печелиш!

Гугъл са много коректни!
Това, че ти си решил да печелиш по начин, който е забранен от Гугъл, НЕ те оправдава!

А това, което искаш да ти преразгледат договора, няма да стане!!!

Има начини, но трябва, по никакъв начин да не те свързват с теб!!!!
Което е почти(да не кажа ВЪОБЩЕ), невъзможно!

- Трябва да влизаш в профила си от друго ИП!
- Да не си кликал на рекламите и да не кликаш от това ИП!
- Да няма връзка на профила ти със сайтове, на който е била рекламата ти от стария профил!
- Да си с нова самоличност????(имена, адреси, е-поща и т. н.)

Най - важното!
Прочети условията и спазвай правилата! :evil:

а може ли да са ме блокирали заради това, че сайта ми беше спрян ~15дена, обаче бях слагал реклами в друг мой сайт..?

kriss каза:
а може ли да са ме блокирали заради това, че сайта ми беше спрян ~15дена, обаче бях слагал реклами в друг мой сайт..?

Не.
Само ако другия сайт противоречи на правилата.

ами не тематиката му беше същата като на спрения само че не беше поддомейн

kriss каза:

Здрасти! :D

Апсолютно сигурно - "НЕ"(няма значение къде се слага, на колко сайта, дали са активни, колко време не са, и т.н.), но ако я слагаш на повече сайтове, трябва да ги активираш(Като влезнеш в настройки , най - в дясно -> "Оторизирани сайтове")!

В противен случай, тези кликания, няма да ти се отчитат!

Има значение, само това, ДА НЕ СЕ клика на свойте риклами!!!

Контрола е по - много начини и за това много от хората, който се опитват да мамят(или по някакъв начин са нарушили това правило) биват БЛОКИРАНИ!!!

Back
Горе