AMD or Intel?

Статус
Not open for further replies.

2SHAE

Registered
Начи ся аз мисля,че процесорите на Intel™ са по-добри от на AMD™ вие какво ще ми кажете коя марка да си взема?

Мдам и аз съм за, че ADM са по добре!Интел са яко скъпи и не мисля че си заслужава толко.За обикновени нужди ADM е повече от добре :)

Най-новото BMW ли е по-яко или най-новия Mercedes?

Интел и АМД са в два различни класа. НЕ може да и стравнявате един с друг. И двете фирмки са добри! Но няма по-добра!

И нали знаете... има модел, няма марка ;)

аз сега с амд , и не отговар на описванита които ти ги казват в магазина
Това ми е първият :
AMD 3100+ 1.86Ghz | GF 7600 DDR3 256mb | SATA 2 = 180GB + 390GB |
Нета ми е на 36лв 2 mb/s ( и реално от някайде е толкова) |WindowsXP Professional | ASRock K8NF6G-VSTA | 4 Gb of Ram 2x2 gb |7+1 audio|

Това ми е вторият който е само за сървари :
(който е поръчан от производителя и давам някой данни от сайта)
Intel® Core™2 Extreme Processor ,12 MB of total L2 cache ,1333 MHz front side bus | 8 gb of Ram ( 4 "бройни" x2 gb ) | 2TB x4 hard | GeForce 8800 GT (по натам ще се мисли за още една) | Linux с този сам
ето го и дъното
board.jpg

@Санд , интел са по добри с това ,че не лъжет с мощноста им
може да ви се навярва , че сам с два компютара ,но такъв е живота
това което сам видял това сам ви казал

Stifi каза:
Това ми е вторият който е само за сървари :
(който е поръчан от производителя и давам някой данни от сайта)
Intel® Core™2 Extreme Processor ,12 MB of total L2 cache ,1333 MHz front side bus | 8 gb of Ram ( 4 "бройни" x2 gb ) | 2TB x4 hard | GeForce 8800 GT (по натам ще се мисли за още една) | Linux с този сам
ето го и дъното
@Санд , интел са по добри с това ,че не лъжет с мощноста им
може да ви се навярва , че сам с два компютара ,но такъв е живота
това което сам видял това сам ви казал
:D Много ме разсмиваш. Уш втория ти комютър е сърсър пък има видео карта и то не каква да е. :D А дали знаеш, че сървърите няма видео карти? Защото не им трябват?
Пък и имаш много мощен сървър, толкова пари да дадеш изобщо не ми се вярва... а личния ти компютър е мижав... Нещо гнило има в тази работа.

AMD Лъжели... още 1 майтап :) А дали знаш за нещо за "Performance Rating" ?. Това 3000 си е рейтинг на AMD. Интел пък си имат други цифри за рейтинг.

Ще завръша поста си с
jooorooo каза:
Хах, такова понятие "кой е по-добър" няма. и двата си имат плюсове и минуси.

Stifi каза:
абре lirix много си....смешен, компютар без видео карта е кашон

я се замисли ти... сървър с видеокарта? че за какво му е? или добре и да има видео, то му трябва не някаква за игри поколение 2050-та година, а колкото да се върши работа на него.

а я кажи с кав нет си тогава щом е за сървър?

Stifi каза:
аз сега с амд , и не отговар на описванита които ти ги казват в магазина
Това ми е първият :
AMD 3100+ 1.86Ghz | GF 7600 DDR3 256mb | SATA 2 = 180GB + 390GB |
Нета ми е на 36лв 2 mb/s ( и реално от някайде е толкова) |WindowsXP Professional | ASRock K8NF6G-VSTA | 4 Gb of Ram 2x2 gb |7+1 audio|
това е само за единият :arrow:

На мене за лаптопа в жар като си вземах ми препоръчаха интел,защото не загряват много и са добре за лаптоп,обаче тоя каза че за настолен комп по добре е амд.

На мен средната температурата на лаптопа ми с Intel 1.6GHz е около 45 градуса при положение че в стаята е около 25-30C. Intel са добри, казвам го от личен опит. За AMD не коментирам ;). По-нагоре чичо google ви каза кое да използвате и при какви условия(ако сте чели).

Stifi каза:
абре lirix много си....смешен, компютар без видео карта е кашон
Смешен ми вика... я се чуй само. Нямаш си хабера какво става около тебе, а на мен ми викаш смешен.

Като не разбираш от хардуер и т.н. по-добре не се обаждай!
Само говориш глупости, а някой потребители оставяш с грешно впечатление за хардуер!

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе