AnimeS-bg предлага безплатен хостинг за аниме сайтове

SandPrince

Registered
я вижте кво става тука.
AnimeS-bg предлага безплатен хостинг за аниме сайтове
ето цитат:
От днес AnimeS-bg предлага възможността да станете собственик на голям фен сайт за любимото си аниме и то напълно безплатно. За съжаление се отпуска само по един сайт за дадено аниме. Тоест, ако някой вече притежава фен сайт за Bleach, то нямате право да правите такъв за него.

Хостинга включва:

1. Неограничено пространство за файловете на сайта ви.
2. Неограничена по големина база данни.
3. Неограничен трафик на сайта ви.
4. Акаунт за качване на анимета в българското web пространство с неограничен капацитет.
5. Ако се грижите за някой от фен сайтовете на Bleach /вече е зает/, Naruto или One Piece, получвате модераторски права в специален фен клуб раздел, който ще бъде открит във форума на AnimeS-bg.
6. Сайта ви ще се рекламира в целия AnimeS-bg и всички фенове на даденото аниме ще бъдат препращи към него.
7. Домейна на сайта ви ще изглежда от рода на "bleach.animes-bg.com", "naruto.animes-bg.com" и т.н.
8. Получавате ранг по желание във форума на AnimeS-bg

Права, задължения и условия:

1. Забранено е слагането на каквито и да било реклами по сайта. Допълнителни реклами, банери, линкове и т.н. няма да бъдат слагани от нас.
2. Сайта си го правите вие! Тоест от нас е само хостинга. Поддържате си го вие и се грижите само вие за него. От мен получавате само пароли и акаунти за базите данни и FTP потребителите ви.
3. Ще бъдат приемани само кадърно направени сайтове! Което ще рече, че дизайна им трябва да е приемлив, трябва да пише всякаква информация за анимето (кой е автора, колко са епизодите, да се опишат самите епизоди със заглавията и 1-2 изречения поне за сюжета /е за анимета от сорта на DBZ, One Piece и т.н. с по 400+ епизода не е необходимо да се описва всеки епизод/, да съдържа информация за мангата на анимето, да бъдат описани подробно апсолютно всички герои от анимето/мангата и т.н.)
4. На сайта ви не трябва да има регистрационни форми и да карате посетителите да се регистрират наново.
5. Ако анимето е ongoing, трябва да следите кога излизат новите епизоди, да ги обявявате на страницата си и да следите всичко ново свързано с анимето и мангата му.

С това предложение искам да направим най-хубавите фен сайтове за дадените анимета. Време е да направим крачка напред и да продължим да популялизираме аниметата в България. Това е една от новите "модификации", които ви бях обещал на рождения ден на сайта, а скоро ще бъдат обявени и другите ; ) За въпроси, информация относно сформиращите се отбори и т.н., разгледайте темата във форума ни:

айде народе почвай да правиш аниме сайтове и да ги хостваш в Animes-bg :D

Абе тоя сайт не ме кефииииии :? :?
1. Има хубав хедър ама е много голям,
2. Повечето текст са некви черни траурни букви,
3. Самото съчетание черно и оранжево не върви
:?

BTW тоз сайт на кого беше, преди знаех ама... :shock:

Иначе идеята е добра наистина
ако бях фен на анимето щях да
се включа сигурно :)

Помня имаше един симпатяга в студио-бг (когато сайта беше модерен) .. ника му беше нещо с 'а' ..

не ми остава време ,иначе бих направил сайт на няколко анимета , които ме изкефиха ... идеята е добра :)
сайта май беше на трасерчо ...

Player_pz каза:
не ми остава време ,иначе бих направил сайт на няколко анимета , които ме изкефиха ... идеята е добра :)
сайта май беше на трасерчо ...

аз мислех да направя за моето любимо аниме - Bleach ама се оказа че имало вече. :(
сега се чудя на кое аниме да направя

Back
Горе