antivirus

Най-добра програма ... няма.
Мога да ти препоръчам eset N0D32 и Kaspersky.
Но на мене най-ми харесват др два антивироса - Windows 95 и 98 :lol: :lol:

jooorooo каза:
panda, но е и доста тежка, интернет секюрити+спиалер (адалер) нещо такова беше.

хахахах jooorooo ти ме разсмя. да кажеш че panda е най добра е все едно да кажеш че аз имам познания по ядрена физика. най добрата е BitDefender независимо коя - но аз препоръчвам Internet Security

Принципно kaspersky е много стабилна но изисква много ресурси. Бих ти препоръчал нещо средно между качество/ресурс -> Avast.
Надеждна и неизискава големи ресурси към компютъра.

P.S
Някоя анти вирусна неможе да ти гарантира 100% защита. Важното е да се внимава къде се влиза и винаги да се ъбдейтва Windows-a, защото microsoft вече много често пускат secureti updata който наистина помагат.
Успех! :?:

crazy_dog каза:
Принципно kaspersky е много стабилна но изисква много ресурси. Бих ти препоръчал нещо средно между качество/ресурс -> Avast.
Надеждна и неизискава големи ресурси към компютъра.

И аз ти препоръчвам Avast!
:?:

Не знам за Вас, но, ако някой е посещавал страницата на нод32, ще разбере, че тя е най-надежната от опонентите си.
Защото тестовете показват, че само тя минава всички тестове за надежност и само тя е най-леката анти-вирусна от опонентите си.

Съответно и аз давам глас за NOD32

LiRiX каза:
Не знам за Вас, но, ако някой е посещавал страницата на нод32, ще разбере, че тя е най-надежната от опонентите си.
Защото тестовете показват, че само тя минава всички тестове за надежност и само тя е най-леката анти-вирусна от опонентите си.

Съответно и аз давам глас за NOD32
и аз я използвам и съм на същото мнение

BitDefender е най добра! но няма да можеш да я активираш защото ще те баннат! за мен добра е също и Avast и е FREE :?:

choko_h каза:
BitDefender е най добра! но няма да можеш да я активираш защото ще те баннат! за мен добра е също и Avast и е FREE :?:
BitDefender е добра, но моето мнение е, че Kaspersky е по-добра! Но както казахме, че няма най-добра и 100% сигурност с никоя анти вирусна. Скоро тесвах McAfee Total Protection 2007 - малко повече рам взема но пък върши добра работа. Включва:
-anti virus-
-anit spawear-
-anti adwear-
-firewall-
и още доста функци! И най-важното, че може да получиш regkey само с една регистрация на официалният сървър. Които иска може да я пробва. :?:

Дане си с лицензиран BitDefender та знаш, че е най-яката?

ОТ уиндоус очкавам само още дупки.

Ето тук се убеди в NOD32
http://eset.bg/main.php?id=16

Back
Горе