Apache Help !!

Goduser

Registered
Здравейте не съм сигурен дали тук е мястото да пусна тази тема,но моля ви помогнете ми !! :)
Искам да ми кажете откаде мога да сменя страниците на апаче например когато дава грешка за невалиден линк .. за .. access forbidden и такива подобни .. Моля ви Помогнете ми !!! :|

Еми влизаш в хостинг акаунта и намираш Страници за грешки

Ще видиш следното:

400 (Bad request)

401 (Authorization required)

403 (Forbidden)

404 (Wrong page)

500 (Internal server error)

После си избираш какво ще редактираш и правиш страницата в 400 или 401 или 403 или 404 или 500.shtml в зависимост от страницата която искаш да редактираш

Дано съм ти помогнал :)

Какво не разбираш?
Създаваш няколко страници 400.shtml 401.shtml 402.shtml 404.shtml 500.shtml
В тях записваш някакъв текст който ще се покаже при грешка.В урока е обяснено коя страница при какви обстоятелства ще се покаже. За Forbidden е грешка 403. Слагаш в .htaccess който се намира в главната директория този ред Options –Indexes .

staf каза:
Слагаш в .htaccess който се намира в главната директория този ред Options –Indexes ..

При мен минава и без това просто качвам .shtml файла и готово.

Още като влезеш в хостинг акаунта цъкаш дето съм го оградил:

scrsfij2.jpg

После си избираш какво ще редактираш (цъкаш в/у иконката с номера) и правиш страницата в 400 или 401 или 403 или 404 или 500.shtml в зависимост от страницата която искаш да редактираш

Мисля че пита за апаче. Тези файлове трябва да са в главната директория.При мен съм я сменил би трябва ако е www там да са файловете shtml .

Back
Горе