Значи искам следното "кодче" Когато някой ме деопне да си взимам автоматично @ през CS :lol:
F fena Super Moderator 16 Септември 2006 #1 Значи искам следното "кодче" Когато някой ме деопне да си взимам автоматично @ през CS :lol:
S Smirnoff Registered 16 Септември 2006 #2 Ето: Oпа момчета ето го правилния код ТЕСТВАН И РАБОТИ Извинявам се за грешкта в предния Код: on 1:DEOP:#: { if ($nick != $me) && ($opnick == $me) { /.msg cs op # } } 8)
Ето: Oпа момчета ето го правилния код ТЕСТВАН И РАБОТИ Извинявам се за грешкта в предния Код: on 1:DEOP:#: { if ($nick != $me) && ($opnick == $me) { /.msg cs op # } } 8)
F fena Super Moderator 16 Септември 2006 #6 Сега забелязах малък "бъг", дори сам немога да се деопна, неможе ли да се направи поне сам да се деопвам
Сега забелязах малък "бъг", дори сам немога да се деопна, неможе ли да се направи поне сам да се деопвам
S Smirnoff Registered 17 Септември 2006 #7 Опа момчета забелязах лек бъг момент да го опрая п.п *** Оправих го :?:
F fena Super Moderator 12 Юни 2007 #8 Забелязах че този код нещо спря да работи... от какво може да е? :roll:
S Smirnoff Registered 12 Юни 2007 #9 fena каза: Забелязах че този код нещо спря да работи... от какво може да е? :roll: Увеличете... да не си написал: /remote off Увеличете... ?
fena каза: Забелязах че този код нещо спря да работи... от какво може да е? :roll: Увеличете... да не си написал: /remote off Увеличете... ?