BBFusion

SandPrince

Registered
Можете ли да дадете линк от който да си сваля BBFusion ама да не е от php-fusion.cms-bg.org щото като го сваля от там и го разархивирам ми дава - развален архив.
и един въпрос- модовете за phpBB ще работат ли и за BBFusion

Линк, незнам а BBFusion не е нищо, просто един прост форум... модовете няма да работят

Ето ти един :arrow: http://slowmotion.hit.bg/BBFusion-1.0_Alpha-1.zip
Не помня от къде го свалих, но това е php-fusion и има една папка phpbb и вътре си има phpbb форум за инсталация. Нито е интегриран, нищо. Не е това, което очакваш.

хм.....кофтииии
ами ако инстална phpBB форума във папката форум на fusion-a дали няма да стане а....
не знам - някак си трябва да интегрирам phpBB форум с php-fusion

Значи, мой пропуск. В папката infusions има папка phpbb_reg, също в папка phpbb има файл reg_me.php - това са ключовите неща в BBFusion.
Инсталира се като infusions от админ панела и позволява при регистрация да се запише усъра и в phpBB forum-a и в php-fusion-a.
Бях го превел, обаче го изтрих без да искам. По късно може да сложа english.php

Edit
English.php
Код:
<?php
/*-----------------------------------------+

+------------------------------------------*/
$locale['phpbb_reg_title'] = "phpBB Reg Ext";
$locale['phpbb_reg_desc'] = "Registration in phpBB Forum";

$locale['phpbb_reg_10'] = "<b>You can register in phpBB Forum.<br><br></b>\n";
$locale['phpbb_reg_11'] = "with same Username and Password";
$locale['phpbb_reg_12'] = "with diffrend Username and Password";

$locale['phpbb_reg_20'] = "Register ";
$locale['phpbb_reg_21'] = "(click here to register automaticaly with this Username and Password)";
$locale['phpbb_reg_22'] = "(click here to open Registration Agreement Terms of Forum)";

$locale['phpbb_reg_30'] = "Register in phpBB Forum Infusion.";
$locale['phpbb_reg_31'] = "URL of phpBB Forum:";

$locale['phpbb_reg_50'] = "Update";

$locale['phpbb_reg_60'] = "Your status in Forum";
$locale['phpbb_reg_61'] = "We give You two choices to register.<br>";
$locale['phpbb_reg_62'] = "You registred in Forum.";
$locale['phpbb_reg_63'] = "Sorry, Your Username already exist in Forum.";
?>
Нещо такова е преводът.

Galli каза:
Ето ти един :arrow: http://slowmotion.hit.bg/BBFusion-1.0_Alpha-1.zip
Не помня от къде го свалих, но това е php-fusion и има една папка phpbb и вътре си има phpbb форум за инсталация. Нито е интегриран, нищо. Не е това, което очакваш.

между другото този архив също е повреден. свалих го и пробвах да го раархивирма и пак не ще

При мен архива си работи. Направих го наново, пробвай пак. :arrow: http://slowmotion.hit.bg/BBFusion-1.0_Alpha-1.zip

SandPrince каза:
хм.....кофтииии
ами ако инстална phpBB форума във папката форум на fusion-a дали няма да стане а....
не знам - някак си трябва да интегрирам phpBB форум с php-fusion
Аз пробвах по много начини и без успех.. ако найстина откриеш малка светлинка пиши задължително!

Ето ти един работещ линк за BBFusion. Въпроса ми е следния, какво да ги правя тези всеичките работи? То си е като цяла нова система. В смисъл, че имам в момента работещ сайт на PHP-Fusion и да препокрия с тези файлове всичко на BBFusion или на ново да се инсталира?

Back
Горе