.bg през register.bg

bubust

Registered
Здравейте!

Доста се чудих къде да пусна темата и тук ми се стори най-добре.

Трябва да спестя малко пари и реших да регистрирам домейна през регистър.бг, а не през хостинг компанията която използвам, защото разликата в цените осезаема.

Въпроса ми е, свързан с документите, които трябва да подготвя. Какви са те? В онлайн поръчката се попълва Булстат и адрес на фирмата по регистрация, чиито данни знам. Обаче нещо трябва да се завери при нотариус, а нямам представа кое?

Обадих им се по телефона, питах ги не може ли просто да отида в офиса им и на място да свършим работата, отговора беше - ами не!

Някой, вече да се е сблъсквал с "евтината" процедура?

При регистрирането на домейна избираш - Няма да предоставя документи за основание на името. И това е.

Ами после, ако случайно някой предяви претенции към този домейн?
Все пак фирмата си е работеща и си има всичко необходимо. Желателно е да си свърша работата като хората. :?

При такъв случай просто поставяш причина за притежанието на този домейн. Примерно "Име на фирма" и т.н. След което просто продължаваш с стъпките и ще видиш какво се иска. Ако е както при суперхостинг.бг то плащането е финалният етап тъй, че спокойно можеш да видиш каква информация иска преди да си си платил.

Горе