BG-Science.info

cracking

Registered
Първото онлайн научно списание !!! BG-Science.info

От доста време е намислен този проект.Най накрая се осъществи! Днес 12.12.2005г. е офицялното издаване на списанието.
Целта на списанието е да обогати знанията ви по История,География,Биология,Астрономия и други.
В сайта ще се слага ежедневно информация.В началото няма да намерите всичко от каквото се интересувате, но всички с времето си.Имаме Форум в който можете да пишете какво точно искате да се помести в сайта и списанието.Както и да се обсъжда информацията в тях.

Браво! :wink: Страхотен е сайта.
agrin.gif
Много полезни неща виждам че има. :?:

Трябва малко да се управи форума постоянно ми дава че съобщението е много дълго и не ми дава да го пратя

Браво Поздравления , харесами подредбата на форума :), както и семплото лого на саита :)

Мерси за коментарите.Ооо минимум 5 други форума се здобиха с нова тема :twisted: .Ами засега имаме 127 посетителя в сайта :wink: да се надяваме да се увеличават и да се интересуват от темата на сайта и най важното да четат списанието :)
П.С.
Staf в момента форума се преглежда и оправя ако намериш други грешки моля пиш в темата http://www.bg-science.info/forum/index.php?showtopic=14.

както и всеки друг. :?:

staf каза:
Какво стана със сайта защо не се отваря?

Може да са имали някакъв проблем с домейн, хост...сега се отваря :wink:

cracking имаш 1 грешка(правописна)

Брой 3 на списанието
Излезе брой 3 на списанието BG-Science. Списанието е с нов дизайн и по динамично от предишните издания. Можете да видите съдържанието СЪДЪРЖАНИЕ
Изтигли списанието!

ИзтЕгли :) , знам че си го направил от недоглеждане, но е смешно и гадно

Добър дизайн 5.50 бих казал по шестобалната система :)
Само една грешка при ФФ Менюто с календара се слива с текста.

lirix каза:
Добър дизайн 5.50 бих казал по шестобалната система :)
Само една грешка при ФФ Менюто с календара се слива с текста.

Да слива се найстина :) и е гадничко :(

Back
Горе