O our Registered 9 Ноември 2006 #1 Очаквам мнение и критики по сайта... 99% от кода на сайта е писан от мен. Останалият 1% е от уроци тук-там (най-вече тук ) ЛИНК
Очаквам мнение и критики по сайта... 99% от кода на сайта е писан от мен. Останалият 1% е от уроци тук-там (най-вече тук ) ЛИНК
M m3 Registered 9 Ноември 2006 #4 Добре е ама много бледо стои защо не вкараш още няколко цвята освен синьото :wink:
O our Registered 10 Ноември 2006 #6 Мерси за похвалата, но очаквам и критики fena ми не съм ги правил аз повечето ... Всмисъл въпросите не са писани от мен. Ако намериш грешка - казвай
Мерси за похвалата, но очаквам и критики fena ми не съм ги правил аз повечето ... Всмисъл въпросите не са писани от мен. Ако намериш грешка - казвай
S Smirnoff Registered 10 Ноември 2006 #7 Our Браточка :lol: промени тоя Blending Mode хедъра бе човек, тва ще ми истекат очите докато чета сайта :lol: направи го на 100% блендинга! Иначе сайтчето е 6+ за мен :wink: поздравления 8)
Our Браточка :lol: промени тоя Blending Mode хедъра бе човек, тва ще ми истекат очите докато чета сайта :lol: направи го на 100% блендинга! Иначе сайтчето е 6+ за мен :wink: поздравления 8)
S Smirnoff Registered 10 Ноември 2006 #9 our каза: Blending Mode 100% ? Opacity ли искаш да кажеш ... ? Увеличете... оффф... Дее*ааааааа... колко сам прос начи... ейй.. тва и мама ми го викаше :lol: точно така opacity тряаше да кажа btw *** Our ако ти трябват сички новини от калдата.ком , не испускам нищо :lol:
our каза: Blending Mode 100% ? Opacity ли искаш да кажеш ... ? Увеличете... оффф... Дее*ааааааа... колко сам прос начи... ейй.. тва и мама ми го викаше :lol: точно така opacity тряаше да кажа btw *** Our ако ти трябват сички новини от калдата.ком , не испускам нищо :lol:
S Smirnoff Registered 10 Ноември 2006 #11 our каза: Хахахахаха Ми ако се слага източник - може Увеличете... Ако се налага кажи!