BGdir.eu Нов безплатен каталог

hellsmash

Registered
Здравейте, искам да рекламирам поредния си Уеб Каталог! А именно http://www.bgdir.eu . Предлагам директен линк и бързо одобряване на сайта. Реципрочния линк не е задължителен, но няма да ви се разсърдя ако сложите :) Благодаря ви и дано ви е от полза. Приятно събмитване

baso каза:
Ами като цяло е добре но дизайна му куца :)

Здравей сайта ми предлага безплатна услуга :) И според мен дизайна трябва да се гледа последно. :) Иначе според мен една уеб директория не трябва да е с по опростен и по беден на елементи дизайн. Даже мога да кажа че дизайна ми е приятен не дразни окото, изчистен от всякаде, много лесна и интуитивна навигация поне според мен. А сега въпросче как изглежда според теб перфектната "Уеб директория" като визия. Погледни http://www.dmoz.org/ :)

Рекламите са необходимост. Сайтовете трябва да си плащат хостинга и домайните по някакъв начин, затова рекламите са изключение.

Влязох и излязох за няма и 2 секунди. Да не знае на къде да гледа човек ..

дизайна не е никак като за уеб дир. а и тея реклами просто..

Не ми харесва като цяло, много неподреден сайт... Ацки много реклами, което отхвърля много потребители, дизайна не ми харесва.. общо взето, няма с какво да ме спчелите, като потребител :lol:

Да попитам всичко които не успях да "спечеля" като потребители на сайта. За какво ползват уеб директориите? И когато влязат в такава кое гледат услугите които предлага или дизайна. Какво им има на рекламите проблем е че искам да искарам някой лев от цялата работа. Не е тайна че това е целта на голяма част от потребителите на този форум (Дори и на тези които не успях да спечеля). Като не искате не си добавяйте сайта :)

Всеки ако гледаше това в директоиите по света кой каква система е ползвал, кой какъв дизайн е слагал или най - смешното колко реклама е слагал нямаше да го има това нещо СЕО оптимизация или Линкбилдинг. Мога да ви покажа над 100 категорий било в България, било по света където рекламите са сложени на всевъзможни дразнещи места.

Благодаря за коментарите, на който му е от полза сайта може дори да ми помогне като ми пише лично и разменим линкове.

hellsmash

ти май не разбираш че най важното нещо в един сайт е дизайна аз като видях твоя дизайн затворих прозореца сигурен съм че така правят и доста хора...
Времето когато дизайна на сайт не правеше толкова голямо впечетление отмина

Spamerchots каза:
hellsmash

ти май не разбираш че най важното нещо в един сайт е дизайна аз като видях твоя дизайн затворих прозореца сигурен съм че така правят и доста хора...
Времето когато дизайна на сайт не правеше толкова голямо впечетление отмина
абсолютно невярно твърдение.
единственото важно нещо е, дизайна да е интуитивен, т.е. бързо потребителя да се ориентира къде какво и защо.

hellsmash, точно това ти е проблеми и при теб. влизаш в сайта и виждаш едно 30-40-50 линка .. от които половината рекламни.

hellsmash каза:
Да попитам всичко които не успях да "спечеля" като потребители на сайта. За какво ползват уеб директориите? И когато влязат в такава кое гледат услугите които предлага или дизайна. Какво им има на рекламите проблем е че искам да искарам някой лев от цялата работа. Не е тайна че това е целта на голяма част от потребителите на този форум (Дори и на тези които не успях да спечеля). Като не искате не си добавяйте сайта :)

Всеки ако гледаше това в директоиите по света кой каква система е ползвал, кой какъв дизайн е слагал или най - смешното колко реклама е слагал нямаше да го има това нещо СЕО оптимизация или Линкбилдинг. Мога да ви покажа над 100 категорий било в България, било по света където рекламите са сложени на всевъзможни дразнещи места.

Благодаря за коментарите, на който му е от полза сайта може дори да ми помогне като ми пише лично и разменим линкове.

Като не искаш критики защо пускаш темата, защо очакваш всички да ти кажат 'Малее колко хубав сайт !" Е да ама не.. Дизайна е първото нещо което забелязва човек, като влезе в сайт, след това е услугите, които са предложени от системата ти, а в твоя случай, с твоя дизайн аз не бих се задържал и 1 минута в сайта ти, Добре искаш да спечелиш, сложи една две рекламки там някакви банерчета, ти си накичил всяко едно свободно място в дизайна с реклами от гугъл.. Какво очакваш, че като рекламите ти са 20 ще печелиш 20 пъти повече от колкото ако имаш само една реклама ли ? Ами не ! Губиш 20 пъти повече потребители ! Ако сайта ти беше развит, нямаше да ме интересува до толкова дизайна, тей като знам, че пускайки реклама в него аз знам, че много хора ще я видят, а в твоя случай какво ? Нито сайта ти е развит нито нищо, оправи дизайна, махни голяма част от рекламите, остави 2-3, подреди го малко .. и чак след, като го развиеш си слагай колкото искаш реклами!

Харесва ми но като добавя сайт го праща в друг раздел трябва да го оправиш

Back
Горе