Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
baso каза:Ами като цяло е добре но дизайна му куца![]()
hellsmash каза:изчистен от всякаде
абсолютно невярно твърдение.Spamerchots каза:hellsmash
ти май не разбираш че най важното нещо в един сайт е дизайна аз като видях твоя дизайн затворих прозореца сигурен съм че така правят и доста хора...
Времето когато дизайна на сайт не правеше толкова голямо впечетление отмина
hellsmash каза:Да попитам всичко които не успях да "спечеля" като потребители на сайта. За какво ползват уеб директориите? И когато влязат в такава кое гледат услугите които предлага или дизайна. Какво им има на рекламите проблем е че искам да искарам някой лев от цялата работа. Не е тайна че това е целта на голяма част от потребителите на този форум (Дори и на тези които не успях да спечеля). Като не искате не си добавяйте сайта![]()
Всеки ако гледаше това в директоиите по света кой каква система е ползвал, кой какъв дизайн е слагал или най - смешното колко реклама е слагал нямаше да го има това нещо СЕО оптимизация или Линкбилдинг. Мога да ви покажа над 100 категорий било в България, било по света където рекламите са сложени на всевъзможни дразнещи места.
Благодаря за коментарите, на който му е от полза сайта може дори да ми помогне като ми пише лично и разменим линкове.