BitDefender представя защита за Microsoft Windows Vista

Player_pz

Registered
Продуктите за защита BitDefender 10 вече са на разположение за желаещите да преминат към Microsoft Windows Vista платформата.
Производителят на антивирусен софтуер и решения за защита BitDefender обяви на 25 януари 2007 г., че продуктите за защита BitDefender 10 вече са на разположение за желаещите да преминат към Microsoft Windows Vista платформата. Актуализираните за новата операционна система версии на BitDefender Internet Security 10, Antivirus Plus 10 и Antivirus 10 предлагат на потребителите решения за сигурност с широк обхват защита, създадени да посрещнат нуждите на частни и бизнес клиенти. BitDefender предлага най-високите нива на защита от зловреден софтуер.

Ъпгрейдването към съвместимата с Vista версия на продуктите с марка BitDefender е напълно безплатно за всички потребители на защитните програми, както и за ползващите пробните версии и абонатите. За да получите допълнителна информация или да свалите готовата за Vista версия на продуктите от линията BitDefender Internet Security, посетете http://www.bitdefender.com/vista.

Като един от дълго очакваните софтуерни продукти, Microsoft Windows Vista бързо се превръща в цел на хакерите. Както е известно, заслугата за много от финансовите престъпления през 2006 г. е именно тяхна. Ето защо търсенето и използването на съвременна защита от заплахи, каквато е BitDefender Internet Security 10, е наложително. Не по-маловажна причина е и широко разпространяваният зловреден софтуер – вируси, нежелана поща и др.

„Windows Vista интегрира множество приложения за защита. Но потребителите трябва да знаят, че хакерите винаги ще се опитват да навредят на системата с недобронамерени действия, насочени към компютрите им” – каза Кармен Майереан, продуктов мениджър на BitDefender. „BitDefender продължава да работи усилено, за да предложи на клиентите си най-съвременните решения за защита. Бета версията за новия Windows Vista на продуктите BitDefender 10 е доказателството за постигането на нашите цели – да пазим компютърните системи от зловредни прояви.”

източник:download.bg
 

Горе