bordercolor??

miro91

Registered
Защо с фф и опера не ми зачита бордерколора и ми вади черен бордер на таблиците. много гадно се вижда понеже сайта е на локалхост няма да давам линк ако искате някоя част от кода кажете всичко ще ви кажа само ми кажете защо бордерколор не го показва под фф и опера а с ИЕ го показва нормално. И друго с нотепад не ми оцветява синтаксиса на бордерколор.

Незнам как решихте, че като css кода е inline в самия елемент няма css. Но ето ти същия код "без css"
<table style="border:1px solid blue;">

adrian каза:
Незнам как решихте, че като css кода е inline в самия елемент няма css. Но ето ти същия код "без css"
<table style="border:1px solid blue;">
Имах предвид без никакъв цсс а както аз питаг нещо със хтмл код както е бордерколор="1" но това стана и е мн добре +1

style="border:1px solid #cc9900;" така не ства и така не се вижда нито през опера нито през фирефокс

d3a7h_1313 каза:
style="border:1px solid #cc9900;" така не ства и така не се вижда нито през опера нито през фирефокс
Код:
<div style="border-style: solid; border-width: 1px; border-color: #cc9900;">blabla</div>

Какви са тея съкращавания дето ги правите бе?! Ми естествено че на половината места няма да работи!

Тествано е и работи на всякъде, че да казвате, че не работи преди да сте го пробвали. Първо се пробва, после се казва, че не работи. :o А тези съкращения ги пише в DHTML & CSS за World Wide Web и могат да се ползват и те и това, което е дал datamatrix.

И да не каже някой, че си говоря на изуст:
Рамка с IE
Рамка с FF
Рамка с Opera

Netscape ми се прецака нещо тия дни иначе и там е същото

Препоръчвам ти да използваш CSS за да ти е добре валидирана страницата, а и така е по добре защото кода ти става 3-4 пъти по малък. Успех :?:

извинявайте ама съм нов във сайтовете. <table align="center" width="796" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#cc9900" background="image/fon4.jpg">
ае кажете ми как да го направя с див? :oops:

Back
Горе