B BahFullFen Registered 3 Ноември 2006 #2 Аз си я играя с няоклко компа срещу мене,но не виннаги ми е интересно защото те се развиват по един и същи ачин,а срещо човек е друга работа 8)
Аз си я играя с няоклко компа срещу мене,но не виннаги ми е интересно защото те се развиват по един и същи ачин,а срещо човек е друга работа 8)
P Player_pz Registered 3 Ноември 2006 #3 Преди я играех само за забавление , в сървърите на headoff ... не нещо по сериозно като турнири или други официални работи ... Играта може да е старичка , но се играе доста . Любима земна бойна единица - хидра Любима въздушна бойна единица - бател
Преди я играех само за забавление , в сървърите на headoff ... не нещо по сериозно като турнири или други официални работи ... Играта може да е старичка , но се играе доста . Любима земна бойна единица - хидра Любима въздушна бойна единица - бател
E E398 Registered 3 Ноември 2006 #4 И аз съм я играл много отодавна, но ми омръзна и вече дори игри не играя Ама си е яка джитка
B B13_Savage Registered 4 Ноември 2006 #5 К Л А С И К А Но WC3 TFT е далеч по добра. Ако има някой желаещ до го пробвам