Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Аз съм го гледал това клипче.Един пич си слага парола 555 на сайта за да види дали програмата работи.После настройва брутус да пробва комбинации със няколко знака включително и цифрата 5 и програмката успявя да я налучка.Smokey каза:@hak3rs, я дай тва клипче дет е обяснено как става хакването на сайт в хит.бг![]()
index каза:Абв до колкото разбрах на скоро има защита против хакери.Аи има време за хакерстване има и време за друг вид дейтствие.Щом са ти сменили паролата на емайла,надали са се сетили за тайният въпрос и отговор да сменат.... такаче нямада да е лошо ,ако не си пробвала от "забравена парола" да пробваш... И си слагайте по -дълги пароли.Ей на аз на спам регистрциите слагам една и съща(регистрация която няма аз да я ползвам), а на личните регове. парола от 15 до 16 ~ 17 цифри.
Това до каква степен е защитата им не е мой проблем.deam0n каза:index каза:Абв до колкото разбрах на скоро има защита против хакери.Аи има време за хакерстване има и време за друг вид дейтствие.Щом са ти сменили паролата на емайла,надали са се сетили за тайният въпрос и отговор да сменат.... такаче нямада да е лошо ,ако не си пробвала от "забравена парола" да пробваш... И си слагайте по -дълги пароли.Ей на аз на спам регистрциите слагам една и съща(регистрация която няма аз да я ползвам), а на личните регове. парола от 15 до 16 ~ 17 цифри.
Смех смехГледъл съм DigIt как хакват пощи в Абв-то. Може да има някаква защита, но тя не е достатъчно добра.