BTV с ново лого

chovekadjo

Registered
Видяхте ли новото лого но БТВ, какво ви е мнението за него. Чесно казано на мен въобще не ми харесва

За платени един чувал пари е....ужасно.
За дело на една от най-известните дизайнерски агенции в света е...ужасно
За лого на една от най-големите медии в БГ е ...ужасно
За новаторско е....ужасно
За нещо което не сме виждали до сега (както пееха btv) е...ужасно

Ето аз какво спретнах

828.jpg

Ужас от всякаде.. няколко часа вчера вечерта гледах btv и се ми заприличва на канал 1.. а и логото им е жтвратително сега. предишното беше пъти по-добро от това..

И на мен не ми харесва , много е грубо.
Но другите промени са приятни , само логото разваля всичко.

Български телевизии не гледам а особено най-тъпата телевизия почти не я гледам, но сега като забелязах новото лого наистина старото ми харесваше повече.
ПП: Санд само не знам това първото как прилича на b ...

SveXteZ каза:
Български телевизии не гледам а особено най-тъпата телевизия почти не я гледам, но сега като забелязах новото лого наистина старото ми харесваше повече.
ПП: Санд само не знам това първото как прилича на b ...
аз си мислех че само TV пише но то май си е така тва нее Б

Идеята за минимализъм, опростеност, компактност - нещо им е изиграла лоша шега. Най-добрите лога си остават тези на 2Д...

Аз лично смятам логото за много новаторско, та това е Ariel с 2 мега пиксела Stoke и някакъв Granitet за фон, смятам че една чанта пари за тази тъпотия просто не си струва, ама рекламите, новините, спорта и времето са си готини ама логото...

Много скапано лого тва се 1 някъв начинаеш на фотошоп го е правил

и цвета е ужасен ако има нещо по сведло зад логото то изобщо не се вижда

Това лого, което сложиха вчера беше ужасно. Днес малко го изчистиха и добавиха едно tv, с което според мен стана по-прилично. Но всичко останало е под всякаква критика. Единствено това, което се показва преди и след рекламите ми допада, но имайки предвид с каква цел е... (вече от край време, дойдат ли рекламите, спирам звука). Гледах тази сутрин Тази сутрин (жалко, че Бареков отиде в Бареков нюз) и...старото си беше по-добре. Часовника са го набутали долу като на Windows, а времето почти не се разбираше.
Като цяло единствено логото малко ми допада, защото вече ми беше омръзнало старото.

Offtopic: SandPrince, крий логото, че да не го видим утре и него по телевизията. :D

Да един от най-големите недостатъци е , че текста е малък, а картинките големи на всички неща.

Back
Горе