Bulgarian Warez Zone

Nike4

Registered
http://warez-bg.org Торент тракер. Ползвал съм готова система. Но много неща съм писал и аз. Заповядайте има какво да намерите.

Поздравления, ти можеш да сложиш 2-3 мода на торент тракер. Нищо ново.

Ако си се захванал сериозно, трябва да вложиш малко пари в него. Трябва да закупиш сървар, защото от споделен хостинг ще те изгонят, ще трябва и да плащаш на ъплодари които да ти качват торенти в сайта(за да може сайта да има успех) без тези 2 неща, от сайта ти няма да излезе нищо.

Malfurion каза:

Ако си се захванал сериозно, трябва да вложиш малко пари в него. Трябва да закупиш сървар, защото от споделен хостинг ще те изгонят, ще трябва и да плащаш на ъплодари които да ти качват торенти в сайта(за да може сайта да има успех) без тези 2 неща, от сайта ти няма да излезе нищо.
хмм горе долу и аз така мисля

dumi каза:
Malfurion каза:

хмм горе долу и аз така мисля
:?: Тракери да ги ринеш с лопата, добри тракери обаче - броят се напръсти (замунда, арена, бол и сродните им там)

Шанса да пробиеш е малък.

Malfurion каза:

Първо. Хоствам си го на моя машина която се използва само за сървър.
А за ъплоудърите имам приятели които ще помагат с ъплоудването.
Но да, в момента работя и ще мога да вложа малко пари за ъплоудъри

Стига с тея торренти! Поне някой да си изработи своя торент система, а не всички еднакви с леки промени в дизайна ;(
Ето warez, файловете не са от торент.

AmxBg каза:
Стига с тея торренти! Поне някой да си изработи своя торент система, а не всички еднакви с леки промени в дизайна ;(
Ето warez, файловете не са от торент.

Торентите са широко разпространени в целия свят, тъй като те са един лесен и бърз начин за обмяна на най-новото от "warez" сцената и не само.

Извинявай, но торентите влизат в категория ''warez'', а доколкото това за готовите системи дори и най-големите БГ тракери Арена и Замунда ползват готови системи, така, че аз смятам, чe след като има готови системи защо трябва да се пише система която няма да е по-добра от сегашните.

Back
Горе