http://warez-bg.org Торент тракер. Ползвал съм готова система. Но много неща съм писал и аз. Заповядайте има какво да намерите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
50cent каза:яко е ама я даи линк към системата
хмм горе долу и аз така мисляMalfurion каза:Поздравления, ти можеш да сложиш 2-3 мода на торент тракер. Нищо ново.
Ако си се захванал сериозно, трябва да вложиш малко пари в него. Трябва да закупиш сървар, защото от споделен хостинг ще те изгонят, ще трябва и да плащаш на ъплодари които да ти качват торенти в сайта(за да може сайта да има успех) без тези 2 неща, от сайта ти няма да излезе нищо.
:?: Тракери да ги ринеш с лопата, добри тракери обаче - броят се напръсти (замунда, арена, бол и сродните им там)dumi каза:хмм горе долу и аз така мисляMalfurion каза:Поздравления, ти можеш да сложиш 2-3 мода на торент тракер. Нищо ново.
Ако си се захванал сериозно, трябва да вложиш малко пари в него. Трябва да закупиш сървар, защото от споделен хостинг ще те изгонят, ще трябва и да плащаш на ъплодари които да ти качват торенти в сайта(за да може сайта да има успех) без тези 2 неща, от сайта ти няма да излезе нищо.
Malfurion каза:Поздравления, ти можеш да сложиш 2-3 мода на торент тракер. Нищо ново.
AmxBg каза:Стига с тея торренти! Поне някой да си изработи своя торент система, а не всички еднакви с леки промени в дизайна ;(
Ето warez, файловете не са от торент.
Торентите са широко разпространени в целия свят, тъй като те са един лесен и бърз начин за обмяна на най-новото от "warez" сцената и не само.