Caps Lock проблем?

Vladkata

Registered
Добър вечер! Прави ми впечатление че като искам да преименувам файл, или нещо в софтуер, като натисна Caps Lock за главна буква и после пак като го натисна за малко деактивира полето за писане и остава само главната буква, все едно съм кликнал извън полето. Някаква идея от какво може да е?
 
Нямам този проблем. А ти ползваш Caps Lock когато ти трябва само 1 главна буква?
 
critrate каза:
Използвай Shift + буквата

Ест. че го ползвам в момента него. Но ми направи впечатление че като се натисне 4 пъти Caps Lock и деактивира полето. Също като искам да сложа " трябва да натисна Shift+2 пъти бутона за кавичка, не знам защо... Същото е и с апостроф. Но това само на английски език с кавичките, а на български си работи безупречно... Има някакви зададени настройки...
 
Vladkata каза:
critrate каза:
Използвай Shift + буквата

Ест. че го ползвам в момента него. Но ми направи впечатление че като се натисне 4 пъти Caps Lock и деактивира полето. Също като искам да сложа " трябва да натисна Shift+2 пъти бутона за кавичка, не знам защо... Същото е и с апостроф. Но това само на английски език с кавичките, а на български си работи безупречно... Има някакви зададени настройки...Такива трябва да са настройките за английския, по подразбиране стои друго и именно от там са проблемите с кавичките.
 

Горе