Cash mod за phpbb3 ?

cerberpeter

Registered
Има ли кеш мод за пхпбб3 и ако има кой може да ми го инсталира и в замяна на какво?

Добре, аз намерих това: Cash Mod 0.3.2
обаче там пише че е за phpBB 3.0 RC4 , а на моя пише в контролен панел/система: Версия 3.0.0

този мод дали ще стане... :?

Този кеш мод работи на phpBB 3.0.0

Но както казах, кеш мода е бета версия. Това означава, че има още много да се работи по него, за да може да се ползва без да създава проблеми.
Ако се чувстваш сигурен и можеш да правиш ъпдейти всеки път когато излезе нова версия на кеш мода и можеш да се справиш с евентуално възникнали грешки, сложи го.

Но ако разбираш колкото мен, по добре изчакай да излезе стабилната версия на кеш мода.
Какво да се прави и аз искам да сложа още много модове, но чакам, защото не искам да си създавам повече главоболия отколкото мога да понеса.

Благодаря за информацията!
Най-ветоятно разбирам по-малко от теб, но все пак ще рискувам да го сложа защото ми трябва спешно, апък незнам кога ще излезе стабилна версия :?

да сложих го, няма никакви проблеми но е супер опростен - не може да се дават между потребителите точки

paradox каза:
То вече има доста по нова версия.

Някой може ли да ме светне как се инсталира?

Как ще има по нова версия? Линк?

paradox каза:
Ами е тука има едно, но незнам как се инсталира, малко помощ няма да е излишна:

http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=70&t=543803

ами от това което прочетох разбрах че е същото като Cash Mod 0.3.2

а за инсталацията си пише в simple_points_system0.5.0.xml файла като си изтеглиш мода

paradox каза:
А ти казваш, че си го сложил, но нещо не си много доволен, така ли?

Щото аз се чудя дали да го инсталирам ...

ами върши работа, но не може да се дават точки между потребителите

Back
Горе