Cash Mod

• Автор Автор dan4o
  • Начална дата Начална дата

dan4o

Registered
Няма ли по лесен начин за инсталиреането на мода защото търся редове замествам но файловете дават грешки :( и се нерва

Този мод дава възможност на потребителите да си разменят виртуални пари-нещо като Support-a само че с пари.Също така при всяка тема дава пари,а при всеки пост по-малко пари :)

Някой може ли да пробва и да направи урок ако става за мода Cash MoD

Ами ако го свалиш от тук към файловете в сваленият файл има упътвания как да го сложиш :?:

TNX
Точки не дава но като дам в админ менюто Cash Settings,Cash Forums ми изписва
You need to create Currencies before you can alter settings
а на Cash Exchange ми изписва:
You don't have enough Currencies created to create exchange rates
At least 2 are required
какво да правя ?

Доста пъти съм инсталвал точно тоя мод и понеже все се чудя какви уроци да пусна, явно идва времето вече :) Скоро очаквайте уроче. 8)

Намерих от къде се се прави но ми дава тоя ерор ко да правя ?

Bad field name, must be in the form 'user_word'

$regex = '/^user_[a-z]+$/';

Examples:
user_points
user_cash
user_money
user_warnings

Стана разбрах от какво е било :) но има друг проблем
Нали има да дава точки или пари който както си го е написал :)
аз съм го писал точки
Но ми излизат 0.0000000000 а аз искам или 0.12 или кръгло число

6te vi pomolq pomo6t imam prublem s cash moda kogato se registrira6,pra6ta6 pari,pra6ta6 LS mi dava gre6ka s emailer.php a na faila mu nqma ni6to kajete ot kakvo moje da e pls :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :(

kalincs каза:
6te vi pomolq pomo6t imam prublem s cash moda kogato se registrira6,pra6ta6 pari,pra6ta6 LS mi dava gre6ka s emailer.php a na faila mu nqma ni6to kajete ot kakvo moje da e pls :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :(

http://web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=15153

Я ме светнете малко..
Ако съм разбрал правилно този cash mod
Е нещо като на WT мода.. самоче не със точки а със пари така лИ ? :)

dashe каза:
Я ме светнете малко..

Не, този мод ти дава "пари" когато пратиш нова тема във форума или пратиш ЛС (лично съобщение). Може да не дава точно пари ами точки или каквото искаш. От админ панела се настройва дали да пише пари или точки или каквото и да е. Може да настроиш и колко точки да дава за тема и ЛС.
Админите на форума ще могат да добавят, изтриват и редактират точките на потребителите.

xainiken каза:
dashe каза:
Я ме светнете малко..

Не, този мод ти дава "пари" когато пратиш нова тема във форума или пратиш ЛС (лично съобщение). Може да не дава точно пари ами точки или каквото искаш. От админ панела се настройва дали да пише пари или точки или каквото и да е. Може да настроиш и колко точки да дава за тема и ЛС.
Админите на форума ще могат да добавят, изтриват и редактират точките на потребителите.
Мерси много за обеснението.. :)
Но общо взето малко тъпичак мод.. :idea:

Back
Горе