CGLobby :: Модели, текстури и уроци за компютърна графика

LiOL

Registered
Здравейте на всички туристи !

Искам да ви представя един нов мой проект, по него работят за сега Ивайло Радев (Аз) и Димитър Дрехаров. Темата на сайта е за компютърна графика и е напълно безплатен. В него можете да намерите уроци, модели, текстури и друга полезна информация. Проекта е пуснат преди няколко дена и се стремя да добавям информация в него всеки ден или поне през ден. Уроците, моделите, текстурите не са правени лично от мен, но се стремя всичко което намеря в безплатно в нета като информация да го преведа и да го кача в сайта. Ще бъдат добавени и уроците от Tripodbg.com. Под всеки урок е написано кой го е направил и от къде в взет урока. Сайта е максимално опростен и направен за по-голямо удобство на потребителите. Все още не е с валидиран код и има леки размествания под Google Chrome. Надявам се до няколко дена да ги оправим. Логото в сайта не е крайно, просто сега нямам време да се занимавам с него. На първо място искам да събера повече информация в сайта. Системата е писана от мен, дизайна (силно казано дизайн) е кодиран от Д. Дрехаров.

Можете да посетите сайта на адрес :

http://cglobby.com

Очакваме вашите предложения относно сайта и развитието му.

Поздрави,
Ивайло Радев.

Back
Горе