Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
А отпред слагаш ли "SUDO"DireWolf каза:Пак не става..пробвах дори да го вдикна на 777, но...
Forbidden
You don't have permission to access /cgi-bin/ on this server.
-R при chmod се слага, за да се приложат тея права и на файловете и подпапките на зададената папкаdjpatzo каза:-R се слага когато сменяш собственика т.е.Код:chown -R USER /papkata/
Схемата за папка и задаване на права се прави по най-простия начин.Код:sudo chmod 755 /pyt/do/papkata
R3sp3k7 каза:-R при chmod се слага, за да се приложат тея права и на файловете и подпапките на зададената папкаdjpatzo каза:-R се слага когато сменяш собственика т.е.Код:chown -R USER /papkata/
Схемата за папка и задаване на права се прави по най-простия начин.Код:sudo chmod 755 /pyt/do/papkata![]()
sudo chmod 777 -R /pyt/do/papkata/djpatzo каза:R3sp3k7 каза:-R при chmod се слага, за да се приложат тея права и на файловете и подпапките на зададената папкаdjpatzo каза:-R се слага когато сменяш собственика т.е.Код:chown -R USER /papkata/
Схемата за папка и задаване на права се прави по най-простия начин.Код:sudo chmod 755 /pyt/do/papkata![]()
Еми аз и без -R си ги променям. Но нали се сещаш, че така можеш да си осе**ш системата. Сменяш на всичко, при положение, че изискването от повечето портали и cms е правата за промяна на папките да са 777, а за файловете 666. Имаше и друг вариант, до колкото помня, защото с линукси от доста време се занимавам, но не ми се спори и не ми се търси сега из интернет. Има много теми из нета, които помагат на такива въпроси с точните отговори.