S submit Registered 12 Ноември 2006 #1 как може да се смени паролата за базата данни на Coppermine Photo Gallery
A Admin Registered 12 Ноември 2006 #2 submit каза: как може да се смени паролата за базата данни на Coppermine Photo Gallery Увеличете... От контрол панела на хостинга. Тази галерия къде я хостваш после.
submit каза: как може да се смени паролата за базата данни на Coppermine Photo Gallery Увеличете... От контрол панела на хостинга. Тази галерия къде я хостваш после.
S submit Registered 13 Ноември 2006 #3 ами на безплатен хостиг съм(ueuo.com) и галерията аз съм я добавял, като смени паса на бд ми излиза Код: Coppermine critical error: Unable to connect to database ! MySQL said: Access denied for user 'bazata_danni'@'localhost' (using password: YES) дирих във файловете на галерията ма нещо не намерих някъде пр config.php, където да я пиша
ами на безплатен хостиг съм(ueuo.com) и галерията аз съм я добавял, като смени паса на бд ми излиза Код: Coppermine critical error: Unable to connect to database ! MySQL said: Access denied for user 'bazata_danni'@'localhost' (using password: YES) дирих във файловете на галерията ма нещо не намерих някъде пр config.php, където да я пиша
X XTYLING Registered 26 Октомври 2007 #4 и аз имам същия проблем ако някой знае каде да смена дбто да каже