cProBy.Com

Статус
Not open for further replies.

ProBy

Registered
Домейна http://cProBy.com/ се дава под наем.Единственото условие е да сложите наш релкламен код на Гоогле АДС.Сайта трябва да има поне по 250 уникални посещения на ден.

Човек, ти прочете ли си поста преди да го пуснеш, понеже сега като го прочетеш сигурно ще паднеш от стола заради глупостите които си писал.

Ти искаш, аз да ти плащам за домейна, да направя сайта (или да работя върху сегашния), като ти взимаш парите от рекламата.

Къде е моята печалба от парите и труда ми?

K0ceTo каза:
Човек, ти прочете ли си поста преди да го пуснеш, понеже сега като го прочетеш сигурно ще паднеш от стола заради глупостите които си писал.

Ти искаш, аз да ти плащам за домейна, да направя сайта (или да работя върху сегашния), като ти взимаш парите от рекламата.

Къде е моята печалба от парите и труда ми?
Няма я печалбата :D :P

Несте ме разбрали.Вие също ще си имате рекламен банер, но ще има и мой рекламен банер.
Идеята ми е че ако някой си има качен сайт на безплатен хостинг и дълъг домейн като .hit.bg , .free.bg ,freehostia.com , host-bg.info и т.н. и няма пари да си закупи домейн.Това е моята цел.

ProBy каза:
Несте ме разбрали.Вие също ще си имате рекламен банер, но ще има и мой рекламен банер.
Идеята ми е че ако някой си има качен сайт на безплатен хостинг и дълъг домейн като .hit.bg , .free.bg ,freehostia.com , host-bg.info и т.н. и няма пари да си закупи домейн.Това е моята цел.
един домейн е 15 лева
не е много а и ти на твоя му изкаш наем
малко е глупаво ако мога да ти плащам наем защо да не си купя и един домейн за 15 кинта на година

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе