R rusi_mc Registered 27 Февруари 2007 #1 някой може ли да ми каже след като си направя демото във видео формат с каква програма да сглобя клипа (да не бъде обаче Sony Vegas).
някой може ли да ми каже след като си направя демото във видео формат с каква програма да сглобя клипа (да не бъде обаче Sony Vegas).
R rusi_mc Registered 27 Февруари 2007 #3 ами нещо за рязане не клипчетата...дащото virtual dub ми я похвалиха,no с нея станаха насечени.
R rusi_mc Registered 27 Февруари 2007 #5 благодаря и на двамата въпреки,че video joiner-a не ми свърши работа ако имам проблем ще питам тук.
L LiRiX Registered 27 Февруари 2007 #6 Със fraps се записва, но после трябва да компресираш клипа защото става по 1-2 гб :roll: Само, че не разбрах, искаш да запишеш клип или да го обработиш?
Със fraps се записва, но после трябва да компресираш клипа защото става по 1-2 гб :roll: Само, че не разбрах, искаш да запишеш клип или да го обработиш?
R rusi_mc Registered 27 Февруари 2007 #7 искам да го обработя,,но немога да инсталирам към sony vegad нещо иска да се инсталира .net frame или нещо от този род се казваше.
искам да го обработя,,но немога да инсталирам към sony vegad нещо иска да се инсталира .net frame или нещо от този род се казваше.