CS STEAM

imgto

Registered
Имам няколко въпроса. Откъде да закупя Стиим, като взема сд кея, къде да го въведа?Как да си активирам сд кея, оригиналния цс, как да си направя акаунт в esl, steampowered и нещо повече за Steam ID? Съжалявам за тъпите въпроси, но съм нов :)

imgto каза:
Имам няколко въпроса. Откъде да закупя Стиим, като взема сд кея, къде да го въведа?Как да си активирам сд кея, оригиналния цс, как да си направя акаунт в esl, steampowered и нещо повече за Steam ID? Съжалявам за тъпите въпроси, но съм нов :)
Steam е безплатен за теглене, но игрите към него се заплащат. Игрите се активират посредством CD-кей. Такъв за CS можеш да закупиш за около 23лв. от ESL.eu(Повече инфо ТУК). На работа съм и не се сещам кое, с какво име, но ще ти обясня. Теглиш си Steam от steampowered.com > инсталираш го > създаваш си steam акаунт > влизаш в него и натискаш tab бутонa My Games > най-долу в ляво се огледай за един бутон с този текст - Activate product/game on steam или нещо такова, след това само следваш стъпките и вече ще си с активиран/оригинален CS, остава само от списъка с игрите да си го изтеглиш като натиснеш десния бутон и избереш update game или нещо такова. Aм, SteamID ти се генерира веднага след активацията.

Евала пич, много благодаря, господ само добро да ти дава :)

Back
Горе