Имам няколко въпроса. Откъде да закупя Стиим, като взема сд кея, къде да го въведа?Как да си активирам сд кея, оригиналния цс, как да си направя акаунт в esl, steampowered и нещо повече за Steam ID? Съжалявам за тъпите въпроси, но съм нов
Имам няколко въпроса. Откъде да закупя Стиим, като взема сд кея, къде да го въведа?Как да си активирам сд кея, оригиналния цс, как да си направя акаунт в esl, steampowered и нещо повече за Steam ID? Съжалявам за тъпите въпроси, но съм нов
Steam е безплатен за теглене, но игрите към него се заплащат. Игрите се активират посредством CD-кей. Такъв за CS можеш да закупиш за около 23лв. от ESL.eu(Повече инфо ТУК). На работа съм и не се сещам кое, с какво име, но ще ти обясня. Теглиш си Steam от steampowered.com > инсталираш го > създаваш си steam акаунт > влизаш в него и натискаш tab бутонa My Games > най-долу в ляво се огледай за един бутон с този текст - Activate product/game on steam или нещо такова, след това само следваш стъпките и вече ще си с активиран/оригинален CS, остава само от списъка с игрите да си го изтеглиш като натиснеш десния бутон и избереш update game или нещо такова. Aм, SteamID ти се генерира веднага след активацията.