CuteNews Проблем...

roody

Registered
Така, имам следния въпрос. Инсталирах си системата, преправих default темата и всичко стана супер. Само имам 1 въпрос. Как да премахна този надпис, който стои под новините. Благодаря!
Код:
Content Management Powered by CuteNews

преди години и аз се мъчих да го премахна но неможах.
почти всички фаилове бях прегледал, но ако си купиш платената версия ще се премахне :)

mute каза:
преди години и аз се мъчих да го премахна но неможах.
почти всички фаилове бях прегледал, но ако си купиш платената версия ще се премахне :)
Затичал съм се :mrgreen:
И аз проверих почти всичко, но не намерих. А при мен е дразнещо, защото footer-a отива надолу, извън рамката, а този надпис остава като footer :cry:
@boby няма да е лесно ако не си го правил вече...

Така.. Пробвай да изтриеш това:
отвори файла example2.php => намери:
Код:
<td width="100%">
 <a href="http://cutephp.com" title="PHP News Content Management System" target="_blank">CutePHP Scripts</a>
</td>
</tr>
<tr>
=> изтрий го

P.S. Ако не стане го върни

Айде от мене да мине :S
Отвори inc/shows.inc.php и провери последните редове ,по-точно : от 828 ред до 837 ред.Там ще намериш отговора.

П.С. Да поясня,че съобщението е криптирано с base64_decode и не е никак лесно да се намери,затова не сте успяли. Ако искаш толкова да го махнеш триеш сичките тея редове и готово.

hrischo каза:
Айде от мене да мине :S
Отвори inc/shows.inc.php и провери последните редове ,по-точно : от 828 ред до 837 ред.Там ще намериш отговора.

П.С. Да поясня,че съобщението е криптирано с base64_decode и не е никак лесно да се намери,затова не сте успяли. Ако искаш толкова да го махнеш триеш сичките тея редове и готово.
Да , и аз видях това:
Код:
require("$cutepath/inc/shows.inc.php");
и се почудих къде е тоя файл, ама не открих папка inc

Back
Горе