d-signstudio.info

JusT

Registered
http://d-signstudio.info
Това е нов и млад екип, които прави сайтове по поръчка и набира клиенти!

Добре,че сте дизайнери :x къф е този сайт? нито енкодинг нито нищо разцакан дизайн :eek:

Под Opera изглежда ужасно.Пълно е с правописни грешки."Изгонни"?".А,й не бива да използвате текстови файлове за съдържание.

Под опера, под мозиллата е така даже кирилицата под мозилла ми излиза арабски :D

JusT каза:
http://d-signstudio.info
Това е нов и млад екип, които прави сайтове по поръчка и набира клиенти!

аве хора вие сте бес коментар.аз не съм дизайнер но мога да претендирам че моят дизайн е по добър от вашия.

1. как ще ме обедите да си закупя дизайн от вас при положение че вашия сайт е трагичен.
2.видях ви екипа най възрастният ви е на 15 години ...
3.Ако реша да си закупя дизайн и ако поискам фактура как ще ми я дадете ...

и така надоло има още мн мн неща ... , но все пак сте млади човек се развива :wink:

няма лошо че искате да се развивате в тази сфера, но ако искате да имате клиенти, те са доволни от работата ви и вие от парите които ще получите трябва да седнете и да обмислите добре целия си сайт и начина по който предлагате услугите си.

услугите са ви доста посредствени, не впечатлявате с нищо бъдещите ви клиенти. малко по децки подхождатеи поднасяте информацията в сайта си.
за пример:

Ник: GEIMARCHETO
Име:
Години: 12 (навършени)
Skill: PHP , CSS , HTML
Повече за мен:
........

мислиш ли че някой ще го интерисува как му е ника в интернет? най-малкото недейте да пишете годините си, че като видят възрастовата граница 10-15 и ще ви отрежат на момента.

като цяло сайта ви е доста .... децки направен, няма сигурност в него, няма с какво да кажете на клиентие си - "пичове, ние сме стабилен екип, бачкаме здраво и можем да предложим много"

не приемайте поста ми като критика или заяждане, просто ви казвам къде грешите, какво да оправите.

Благодаря за коментарите! Сайта беше направен набързо и качен тези дни мисля да го пооправим.. А това с годините че най-големия съм аз на 15 почти 16 не е толкова голям проблем като се има в предвид че се гледа качеството не възраста и всички в момента се развиват... Очаквайте скоро по-сериозна работа върхо сайта и подобрение !

Препоръчвам ви да наблегнете на правописните грешки и стилистичните норми в нашия роден език. Колко е добър сайта ви или на колко сте години остава на заден план, когато прочета някоя дума като"апсолютно" :)
Успех в развитието ви :?:

Горе