Delphi for PHP

Centrino

Registered
Някой би ли ми обяснил какво е това чудо ? Някакъв нов език за програмиране ли е ? На PHP ли е базиран ?

K0ceTo каза:
Аз пак не разбрах, това компилир РНР в ехе ли?
не, просто правиш нещата в нещо като делфи среда, не ти трябва да пишеш кои знае колко код. ако си работил с делфи ще се сетиш за какво иде реч.
бтв има и делфи фор асп.

Хмм... Един вид това е уж за улеснение така ли ? А синтаксиса същия ли е ? Или е на Delphi

Centrino каза:
Хмм... Един вид това е уж за улеснение така ли ? А синтаксиса същия ли е ? Или е на Delphi
предполагам синтаксиса е същия. как да ти го обясня това е един вид dreamweaver за php имаш разни готови неща които ползваш с бутончета а не да пишеш код , е разбирасе не е чак толкова лесно колкото звучи. предполагам че ще трябва и да се пише , "разцъквал" съм го малко преди време и несам добре запознат. доколкото си спомням е и платено , а някои ми беше споменал че имало бъгове.

Програмна среда разработена от Borland International, Inc. Delphi е подобна на Visual Basic от Microsoft, но докато Visual Basic себазиранаа BASIC( език за програмиране, Delphi се основава на Паскал.
:)

Значи разликата с дреамлевъра е минимална. Единственото олеснение е, че както спомена mute е с готови шаблони за код, но ако не знаеш кой шаблон за къде да го полазваш по добре не го почвай.

П.П. аз лично си предпочитам стария и хубав notepad++ вярно е, че пишеш всичко на ръка, но е подреден кода и няма излишен такъв, както при всички такива програми.

Back
Горе