D DracuLa Registered 10 Март 2007 #1 Значи, искам да си направя script -a като ме дискънектне сървара, след това автоматично да ме кънектне ако може ..
Значи, искам да си направя script -a като ме дискънектне сървара, след това автоматично да ме кънектне ако може ..
M morkov4o Registered 10 Март 2007 #2 Здравей ! За какъв сървър става въпрос ? Смисъл фтп като те дисканектне и после пак да се конн. ?
D DevNull Registered 10 Март 2007 #3 къде набута фтп във MIRC . свали си OperScript . има доста екстри
L LinuxBG Registered 10 Март 2007 #5 В Remote слагаш това: Код: on *:DISCONNECT:{ .server СЪРВЪРА:6667 } Лошото обаче е че като надиснеш Disconnect пак ще се Connect-ваш
В Remote слагаш това: Код: on *:DISCONNECT:{ .server СЪРВЪРА:6667 } Лошото обаче е че като надиснеш Disconnect пак ще се Connect-ваш
S Smirnoff Registered 10 Март 2007 #6 пиши в remote това : Код: ON *:DISCONNECT: { /.server $server } и си готов.
S Smirnoff Registered 10 Март 2007 #8 По някога се бъгва и това не действа от настройките. Личен опит.