DNS Настройки в Superhosting + Помощ

Donjo

Registered
Изтечеми хостинга днес в Superhosting и искам да мина на хост на моя компютър?

Влизам в

Управление на домейни
Настройки на DNS
Активация на DNS хостинг
Редакция на DNS записи
Редактирай

След това попълвам полетата по следния начин

* Моето IP А запис
@ Моето IP А запис
www Моето IP А запис

Пробвах и с
* Моето IP FRAME
@ Моето IP FRAME
www Моето IP FRAME

но след това като си напиша домейна пак ме праща към тяхната страница ,че ми е истекъл хоста!

Моля помогнете...

Извинявам се ,че пуснах темата тук при PHP и Mysql

ема те файловете се хостват на тяхния сървар .. трябва да свалиш вайловете на сайта си да ги сложиш някъде на компютара си .. и да флезеш в superhosting в управление на DNS нещо такова беше .. там ще ти излязат две полета за писане на DNS .. там несам много сигорен какво да пишеш но май ИП-то си а това което ти правиш се прави когато нямаш домейн ..

Да ама не мога да влява чрез filezila и чрез cpanel само от там мога да сменям данни в помощен файл пише от там но нищо не става

нене .. просто флез в hosta си свали всичките файлове .. сложи ги в една папка в сървара ти даречем в htdocs ако си с apache и флез пак в superhosting там име едно чуда DNS там напиши ИП-то си .. и настрой конфиг файла на системата си ..

Истеглих всички файлове настройх conf файла но неще да ми препраща домейна към хоста

Задаване на DNS сървъри
Посредством тази опция можете да въведете/промените Name сървърите (DNS) на избрания домейн.

Активация на DNS хостинг
Изберете тази опция в случай, че желаете да ползвате DNS хостинг за конкретния домейн.
След като изберете Активация на DNS хостинг и запазите избора, ще се появи допълнително меню, през което могат да се правят следните настройки:
насочване на домейн към IP адрес
пренасочване на домейн към друг URL адрес
пренасочване на e-mail адрес

Редакция на DNS записи
Име на хост Адрес Тип запис
* myIP a запис
@ myIP a запис
www myIP a запис

Дори да си направил 100% всичко както трябва, пак няма да стане веднага. Нужни са поне 24 часа, за да се ъпдейтват ДНС сървърите па света и тогава ще има ефект от пренасочването. Сега каквото и да правиш, ДНС-ите работят още със старите данни.

Мерси много обадих се по - телефона на техническия екип и ми казаха ,че ще се активира до 48 часа

Отговорът е стандартен, но обикновено става по-бързо. За последните 3 години 4 пъти ми се налагаха тези пренастройки поради смяна на ІР-та и винаги ставаше до около 24 часа максимум. :D

Горе