Dreamweaver MX 2004

rlzche

Registered
Здравейте,

Почнах да правя сайт с прогрмата Dreamweaver MX 2004 и в първият урок - http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=388 не мога да намеря къде е това
Стартираме го и след като се появи червеното перо там долу някъде до часовника да се поразходиме до C:WebServershomelocalhostwww.

Може ли да кажете къде се намира това червеното перо?
 
кое по точно не можеш да намериш?
Ако питаш мен първо си сложи Dreamweaver CS4 и после започни да учиш директно кода, не така с програма, много по-полезно ще ти е да изучаваш кода, след време отколкото директно с дадената програма.
 
Еми аз искам да си направя някакъв писан сайт..
Ползвал съм почти всичките готови системи но ми писна искам да имам писан сайт :)
Не мога да намеря къде е това ЧЕРВЕНОТО ПЕРО, както пише в урока - Стартираме го и след като се появи "червеното перо" там долу някъде до часовника да се поразходиме до C:WebServershomelocalhostwww.
ЕДИТ: А със Dreamweaver CS4 ще мога ли да си направя сайт?
 
Това перо трябва да е сървъра, чрез който да работят php файловете.
http://www.kaldata.com/articles.php?action=show&showarticle=143
Ето ти сървър, прочети как да го инсталираш. Колкото до Dreamweaver CS4 как мислиш , няма ли да можеш да правиш сайтове, като това е най-новата версия на mx 2004.

Писан сайт, ако искаш почваи да учиш PHP, хтмл/цсс. След време като си търсиш работа хората ще искат да разбираш самия код, а не да можеш с помоща на програмата(която си го генерира сама) да работиш.
 

Горе