rUMENcho Registered 26 Октомври 2007 #1 Може ли да се направи по някакъв начин когато някой се регистрира в сайта да ми изпраща email, че се е регистрирал потребител в сайта? Благодаря
Може ли да се направи по някакъв начин когато някой се регистрира в сайта да ми изпраща email, че се е регистрирал потребител в сайта? Благодаря
rUMENcho Registered 29 Октомври 2007 #3 Имам предвид когато регистрацията е настроена потребителите сами да активират юзърите си в сайта чрез активиращо писмо. А не да се налага аз като администратор да активирам юзърите им.
Имам предвид когато регистрацията е настроена потребителите сами да активират юзърите си в сайта чрез активиращо писмо. А не да се налага аз като администратор да активирам юзърите им.
G godliketeam Registered 29 Октомври 2007 #4 Ем това го има в самиа Fusion влизаш админ панел управление на системата нещо свързано с регистрацията и там слагаш отметка където пише емайл нещо си
Ем това го има в самиа Fusion влизаш админ панел управление на системата нещо свързано с регистрацията и там слагаш отметка където пише емайл нещо си