e-mail скрипт

jack4o

Registered
Бихте ли ми дали някакъв анонимен емейл скрипт с потвърдителен код

под анонимен имам напредвид да не си пише емела испращача само име и садържание.
а когато пристигне при получателя да се визуализира неговото писмо от моя мейл например anonimen@sait.net със някакъв мой текст най доло и индекса на страницата ми.

Благодаря ви

не искам да извлича и да праща пасов мейл просто потребителите да спращат на който си поискат но:

анонимен емейл скрипт с потвърдителен код

под анонимен имам напредвид да не си пише емела испращача само име и садържание.
а когато пристигне при получателя да се визуализира неговото писмо от моя мейл например anonimen@sait.net със някакъв мой текст най доло и индекса на страницата ми.

Хайде да обясниш като хората, какво точно искаш, защото не те разбирам :(

анонимен - като праща някой от потребителите ми да не се вижда неговия мейл а моя който съм вавел във скрипта

потвърдителен код - цифричките които се пишат накрая преди да се испрати мейла // спам защита //

и попучателя на анонимния мейл да получи текста на анонимния изпращач но след текста на испращача във всяко писмо изпратено от моя сайт да се изпраща и мой текст след текста на изпращача ( писмото е изпратено от саита.ком <-- моиа саит а не ) и след текста индекса на страницата ми или избрана от мен страница която ще се визуализира във самия мейл.

Може и със екстра за прикачен файл.

Ще черпя много :)

след текста индекса на страницата ми или избрана от мен страница която ще се визуализира във самия мейл

90% от мейл-сървърите ще игнорират всичко, к касае стилове (било то външни или вложени), изображения (бекграунд, снимки), скрити линкове, флаш и т.н.
За българските сървъри процентът е още по-висок.
Не че не могат да се заобиколят защитите им, но страницата никога няма да изглежда така, както на сървъра ти.
Усилията не си струват.

Останалото не е сложно. Мога да помагам, но за повече, нямам време :(

Ами хайде пусни мухата откъде да почна и да започвам

нека развием темата тва с индекса го зарязваме да пристъпим към испълнение на емейл формата и функциите.

Back
Горе