e107 Въпрос

STaNiMiR

Registered
Уплоадвам е107 0.7.4 или 0.7.5 на awardspace.com инсталирам го обаче след инсталацията пак ме връща в инсталацията.Премахвам инсталациония фаил и пак ми дава грешка :o :o :o :o :o защоооооооооо на меннннннн не моя да сложа един портал на тоя хост :((((( :( :( :( :( :(

admin каза:
Защото хоста е free. :)

php nuketo успях ама за малко да го подкарам :((( ся ще кача joombla поне пише че е подържа и ако не маи маи ще си купя хост ве4е !

Дори да проработи ....
Не се знае докога.
После няма на кой да се оплачеш.
Ми представи си,че почнеш да имаш посетители. :?

Най-добре,като мене...хоствай си го от вас(макар и да нямам реално IP)
прави си там каквото ще правиш и евентуално,ако нещата се засилят си купуваш 1 хост и си готов нищо не губиш,а и къде,къде е по-удобно да ти е на собствената машина...само дето трябва да е включен 24/7

Аз съм казал най-добрият според мене хост :wink:
--------------------------
бтв как да со хоствам от моя комп като нямам реално IP ?

NetCutter каза:
Аз съм казал най-добрият според мене хост :wink:
--------------------------
бтв как да со хоствам от моя комп като нямам реално IP ?

каде си го казал? ама фреее ли е?

Извенете за Флоода ама да се похваля след безсънни нощи пред пц мачиики се да подкарам някоя CMS най сетне стана на тоя хост Joomla Ruzllzlz 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

И все пак предпочитам ония хост,щото там,можеш да си инсталнеш: форум,Мамбо,Joomla,и още доста галерии без да ги качваш,благодарение на функцията фантастико :wink:

та нали говорим за awardspace.com та там къде да влезна за да напиша как да ми се казва сайта,някъде в контролпанела ми пишеше в амила но не намирам никъде,моля ви ми помохнете.

Еми сайта как да ти се казва се прави със закупуване на домейн :wink:
Или ако искаш може да си вземеш некой фрии :wink:

vesku каза:
на мен сичко ми вари ок php-nuke php-fusion и сега качвам е107

да видях ама на мен не ми стаа ако ти стане е107 ми кажи

Back
Горе