e107 интегриране

phpbb33

Registered
значи си вкарах phpbb3 в сайта като модул заместих форума на е107 системата с phpbb3 и сега незнам как да направя хората от сайта ми да влизат в форума без да се регнат пак и как на форума да сложа меню към сайта като го натиснат да отиде в сайта ползвам е107 кажете ми как http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=2167 гледах този урок но незнам дали става за е107 сложих кодовете в index.php и ми даде грешка форума кажете къде да сложа или на скайп gazara_10003

в сайта е107.орг има плъгин за пхпбб2-3 интеграция , но за да работи , трябва двете датабази , на пхпбб2-3 и на е107 системата да са в една обща дата .

ArchangelS каза:
в сайта е107.орг има плъгин за пхпбб2-3 интеграция , но за да работи , трябва двете датабази , на пхпбб2-3 и на е107 системата да са в една обща дата .
намери ме на скайп gazara_10003 щото немога да инсталирвам

federer_11 каза:
Има си plugin за интеграция между двете системи, в него си има readme с указания за работа. Няма нищо сложно.

Изтегли e107bb
този плъгин съм го изтеглил първо неможах да инсталирам после почна да ми дава тази грешка нито може да се деинсталира нито нищо ако махна плъгина от е107plugins грешката се маха
1144374C.jpg

както е показано на грешката трябва форумът ти да е в тази директория
:idea:

Hous каза:
както е показано на грешката трябва форумът ти да е в тази директория
:idea:
готово а на това място ко да пиша че нищо не става :shock:
1144481S.jpg

federer_11 каза:
ми въведи директорията, в която се намира форума!
ем форума ми е в filezilla e107plugins там е хоста е muzika.ns69.eu как трябва да е пътя

Filezilla е FTP клиент, софтуер, чрез който правиш файлови трансфери от компютъра ти на сървъра. Най-вероятно phpbb3 форума ти се намира в e107plugins/forum :roll:

federer_11 каза:
Filezilla е FTP клиент, софтуер, чрез който правиш файлови трансфери от компютъра ти на сървъра. Най-вероятно phpbb3 форума ти се намира в e107plugins/forum :roll:
готово мс на всички които ми помогнаха а сега ми остана само как да направя меню в форума "към сайта" като го натиснат да отиде в сайта

Back
Горе