E107-как става работата

freehostiaa

Registered
Привет на всички.Направих си регистрация в freehostia.com и качих Е107 там.Искам да го инсталирам,но бъркам някъде,понеже не знам как се работи с база данни.Някой може ли да ми обясни за инсталацията на е107 конкретно във freehostia,ако може с картинки следните неща.

Как да създам базата данни
Как създам потребител за базата данни
Как да дам на потребителя всички права
Какви данни да въведа по време на инсталацията относно сървър (дали си остава localhost(конктретно за freehostia) или е нещо друго)

Като цяло как да свържа е107 с базата данни(това ме затруднява,защото никога не съм работил с база данни)

Гледах много инсталации,но бъркам на втората стъпка за базата данни.
Така ,че ако някой може да ми покаже как става(по добре със screenshot) ще съм му много благодарен[/url]

Еми от първото меню, има подменю MySQL Databases ако е на английски. Отваряш и правиш потребител и база, имаш право само на една. Примерно ivan4o_e107, mYSQL потребителят и mySQL базата данни са ти с едно име :wink: Избираш парола, а за хост пишеш:

mysql1.freehostia.com
mysql2.freehostia.com
mysql3.freehostia.com
mysql4.freehostia.com

Едно от тези четирите, зависи на кой mysql хост си. Като цъкнеш срещу името на базата (след като си я създал) ти излиза в заглавието имети на хоста

Back
Горе