ePay превишен лимит

oniq

Registered
Преди 2 дена ми изпратиха 40.00 лв в акаунта, и от тогава всеки който иска да изпрати превишен лимит... Кога ще се махне искам да си прехвърля още пари, но няма как :lol:

Зависи от типа на акаунта. Седмичния лимит е от понеделник до неделя, месечния от 1 до последно число на месеца. Ако смяташ да получаваш често пари по-добре премини в регистриран клиент
https://www.epay.bg/?action=wikibox&wpage=limits_macs_bg

BattleGrounds каза:
Няма такива неща на мен са ми пращали 2х100 през ден.....
Изключено! Освен ако не си платил за потребител от трето ниво.
@oniq това е понеже си потребител от най-ниско ниво. Виж тука
https://www.epay.bg/index.cgi?action=wikibox&wpage=taksi_i_limiti_za_operatsii_s_mikrosmetka_bg
ЕДИТ: ех с една секунда закъснях ;)

Отиваш в някой от офисите им и си даваш личната карта и един лев и после прави каквото искаш. :)

Идеята е да не може анонимен човек да може да получава или изпраща много пари.
Като се легитимираш вече е по друго.

Е, какво да им кажа като отида в офиса, ще ги гледам на криво :shock: :D :D

Zion каза:
Хях и това са ми написали но като видях Универсален електронен подпис издаден
от Инфонотари ЕАД, Бан... и се отказах нататака да чета щото си рекох няма да стане ей така. Ама ще ида и ще проверя
Не ти трябва електронен подпис. Аз съм клиент "трето ниво" и нямам такъв. Отиваш в някой клон на ПИБ, показваш лична карта, плащаш един лев и след 24 часа си клиент "трето ниво".

Защо си пишеш с тези и те ти пращат готовите си отговори.
Ориди в офис на easypay има поне 50 в софия и във всеки град
и си дай личната карта и един лев за да те направят най високото ниво и после прави каквото искаш.

admin каза:
и си дай личната карта и един лев за да те направят най високото ниво и после прави каквото искаш.

Е, гледах къде имат офиси и в моя град е Office 1 Superstore , какво да им кажа... Искам да стана 3-то ниво в ePay ? :D

admin каза:
Аз съм от Троян. Не съм от софия, но мисля че в ЦКБ имаха офис. И без това там ходя да плащам хостингите, ще проверя следващия път
EDIT: къде мога да видя офисите на иПей и като отида в офиса трябва ли да нося информация за профила си в иПей за да ми дигнат нивото на потребител или само личната карта :)

Zion каза:
admin каза:
EDIT: къде мога да видя офисите на иПей и като отида в офиса трябва ли да нося информация за профила си в иПей за да ми дигнат нивото на потребител или само личната карта :)

http://www.easypay.bg/?p=off

Трябва да си знае КИН -а .
То го пише като се логнеш.

Днес ходих до "Офиса" им, ги питах дали тук е офиса на easypay , и ония ма гледа кът извън земен! А в адреса на ипей, е даден него адрес... :oops: Няма и как да збъркам :idea:

oniq каза:
Днес ходих до "Офиса" им, ги питах дали тук е офиса на easypay , и ония ма гледа кът извън земен! А в адреса на ипей, е даден него адрес... :oops: Няма и как да збъркам :idea:

E... да.
Аз ходя все на едно и също място и в зависимост кой ми се падне
да ме обслужва различно ме гледа.

Един ден хванах една лелка и тя като почна да ме гледа все едно
съм малоумен и да ми вика "Какъв epay? Да не сте се объркали нещо?"

и аз от там като се разкрещях та събрах цялата банка.
Доказах и че е малоумна, казах им и на колегите и че са малоумни след идвам всеки месец и всеки път намирам нова (щото свестните напускат).
Абе направих грозен скандал със сцени.

За 500 лв. заплата... жена от комунистическите години...
какво очакваш да те обслужи?

Отиваш, казваш им, че на вратата пише easypay и ако не знаят как да работят да звъннат на колегите си в София да питат..

Горе