Изключено! Освен ако не си платил за потребител от трето ниво.BattleGrounds каза:Няма такива неща на мен са ми пращали 2х100 през ден.....
Не ти трябва електронен подпис. Аз съм клиент "трето ниво" и нямам такъв. Отиваш в някой клон на ПИБ, показваш лична карта, плащаш един лев и след 24 часа си клиент "трето ниво".Zion каза:Хях и това са ми написали но като видях Универсален електронен подпис издаден
от Инфонотари ЕАД, Бан... и се отказах нататака да чета щото си рекох няма да стане ей така. Ама ще ида и ще проверя
admin каза:Защо си пишеш с тези и те ти пращат готовите си отговори.
Ориди в офис на easypay има поне 50 в софия и във всеки град
и си дай личната карта и един лев за да те направят най високото ниво и после прави каквото искаш.
Аз съм от Троян. Не съм от софия, но мисля че в ЦКБ имаха офис. И без това там ходя да плащам хостингите, ще проверя следващия пътadmin каза:Защо си пишеш с тези и те ти пращат готовите си отговори.
Ориди в офис на easypay има поне 50 в софия и във всеки град
и си дай личната карта и един лев за да те направят най високото ниво и после прави каквото искаш.
Zion каза:admin каза:EDIT: къде мога да видя офисите на иПей и като отида в офиса трябва ли да нося информация за профила си в иПей за да ми дигнат нивото на потребител или само личната карта![]()
http://www.easypay.bg/?p=off
Трябва да си знае КИН -а .
То го пише като се логнеш.
oniq каза:Днес ходих до "Офиса" им, ги питах дали тук е офиса на easypay , и ония ма гледа кът извън земен! А в адреса на ипей, е даден него адрес...Няма и как да збъркам :idea: