explorer.exe error in Vista

redsystem

Registered
Някой може ли да ми каже защо exporer.exe ми дава проблем като отворя контрол панела. Сканирах с ЕСЕТ, но без резултат :( идей? как да го оправя? Или да ми даде някой файла..?

redsystem каза:
Някой може ли да ми каже защо exporer.exe ми дава проблем като отворя контрол панела. Сканирах с ЕСЕТ, но без резултат :( идей? как да го оправя? Или да ми даде някой файла..?

Вирус...

Gasolincho каза:
redsystem каза:

Вирус...

Е добре де, сканирах с 5 антивирусни сканирах с 3-ри Trojan Removera и не откриха нищо. А за преинсталация не трябва и да си и помислям! :cry:

federer_11 каза:
Ми по принцип след преинсталацията всичко се оправя :)
Сорри че е извън темата, но аз си преинсталнах 3 пъти компа.. и нали уж всичко се оправя.. да ама на мен не ми се оправи админ панела...
Едит: Когато пускам компа ми дава User: Password:
И след няколко преинстала още си стои..

CaMoTeH_ каза:
federer_11 каза:
Сорри че е извън темата, но аз си преинсталнах 3 пъти компа.. и нали уж всичко се оправя.. да ама на мен не ми се оправи админ панела...

Явно като преинсталираш некъде бъркаш

raddo каза:
CaMoTeH_ каза:
federer_11 каза:

Явно като преинсталираш некъде бъркаш
Е къде може да се обърка при преинсталирване със WINDOWS professonal SP3 ?
Инзталвам си windows-a слагам драйварите и после дава това за паса :cry:

Back
Горе