Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
redsystem каза:Някой може ли да ми каже защо exporer.exe ми дава проблем като отворя контрол панела. Сканирах с ЕСЕТ, но без резултатидей? как да го оправя? Или да ми даде някой файла..?
Gasolincho каза:redsystem каза:Някой може ли да ми каже защо exporer.exe ми дава проблем като отворя контрол панела. Сканирах с ЕСЕТ, но без резултатидей? как да го оправя? Или да ми даде някой файла..?
Вирус...
Сорри че е извън темата, но аз си преинсталнах 3 пъти компа.. и нали уж всичко се оправя.. да ама на мен не ми се оправи админ панела...federer_11 каза:Ми по принцип след преинсталацията всичко се оправя![]()
CaMoTeH_ каза:Сорри че е извън темата, но аз си преинсталнах 3 пъти компа.. и нали уж всичко се оправя.. да ама на мен не ми се оправи админ панела...federer_11 каза:Ми по принцип след преинсталацията всичко се оправя![]()
Едит: Когато пускам компа ми дава User: Password:
И след няколко преинстала още си стои..
Е къде може да се обърка при преинсталирване със WINDOWS professonal SP3 ?raddo каза:CaMoTeH_ каза:Сорри че е извън темата, но аз си преинсталнах 3 пъти компа.. и нали уж всичко се оправя.. да ама на мен не ми се оправи админ панела...federer_11 каза:Ми по принцип след преинсталацията всичко се оправя![]()
Едит: Когато пускам компа ми дава User: Password:
И след няколко преинстала още си стои..
Явно като преинсталираш некъде бъркаш