FaceBook-как да си направя вила

PHP_Masters

Registered
искам да почна да играя играта FarmVile казаха че е интересна, та да я пробвам обаче не знам как да се регистрирам там за вилата, аз акаунт имама ама не мога да намеря играта

morguL каза:
http://vbox7.com/play:6762aca4
Клипчето описва най-добре фармвиле 8) 8) 8)
:?: :D хаха егати доброто .. никога не съм се сещал да търся клипчета за фермата ... освен че и не знаех как се казва играта де :roll:

ФермВил рУлЗ :)
П.П. @devent може да Ви опише всичките и положителни качества :P

Добре си се насочил :)
Интересна е! Е, зависи и какво търсиш, но на мен ми допада.
Ето от тук - http://www.facebook.com/FarmVille?ref=ts можеш да влезеш в играта. Само трябва да натиснеш на Go to application ;)

OMFG , защо не я харесвате тая игрица :)
Мене много ме зарибява :) Най-малкото ,какво ви пречи не мога да разбера, не ви харесва - не я играйте :>

perer каза:
Добре си се насочил :)
Интересна е! Е, зависи и какво търсиш, но на мен ми допада.
Ето от тук - http://www.facebook.com/FarmVille?ref=ts можеш да влезеш в играта. Само трябва да натиснеш на Go to application ;)

10x

Replace каза:
Как ме набута :D
Та, ето ги и всички "положителни" качества
- Загуба на време.
- Загуба на ресурси.
- Няма ясна цел, просто градината ти расте ?!
- Загуба на време.
- Колкото и да искаш, не можеш да си откъснеш домат.
- Загуба на време.
- Откъсване от реалността(ореш, сееш) по минимум 1 час на ден, това по прости сметки ме довежда до факта, че за 8 дни губиш един сън, за 24 дни - 24 часа, да не говорим, че колкото по-голяма ви става фермата, толкова повече време трябва да и отделяте - т.е загуба на време
- Допълнителни стресови ситуации и поводи за нерви и скарване с любими хора след афектирането, че ориза ви е изсъхнал, защото баща Ви не е карал с 180+ по магистралата, както Вие сте искали.
- Загуба на време.
- Попадаш под псувните на твойте приятели във фейсбук(което е аналог на фермата, но малко по-глобално), когато им пращаш пуики ?!

Та, играйте на фермата ако искате:
- Да се научите да си губите времето
- Да прекарвате част от и без това краткия Ви живот, сеейки малини
- С времето фермата Ви расте -> повече ангажименти по нея -> по-малко лично време ::
-> по-малко време за приятелката/приятеля(ако имате) -> скарване -> отново сам -> нещастие
-> по-малко време за учене -> занемаряване на образованието -> сеене на краставици в Пазарджик за 1,30 на час -> ще бъдете истински фермер
И в крайна сметка: губите си времето за нищо ^^

devent каза:
- Загуба на време.
- Загуба на ресурси.
- Загуба на време.
- Загуба на време.
- Откъсване от реалността(ореш, сееш) по минимум 1 час на ден, това по прости сметки ме довежда до факта, че за 8 дни губиш един сън, за 24 дни - 24 часа, да не говорим, че колкото по-голяма ви става фермата, толкова повече време трябва да и отделяте - т.е загуба на време
- Допълнителни стресови ситуации и поводи за нерви и скарване с любими хора след афектирането, че ориза ви е изсъхнал, защото баща Ви не е карал с 180+ по магистралата, както Вие сте искали.
- Загуба на време.
- Попадаш под псувните на твойте приятели във фейсбук(което е аналог на фермата, но малко по-глобално), когато им пращаш пуики ?!

- Хубавото на фермата е,че може да я гледаш по 12 часа на ден , или пък на месец веднъж. Всичко зависи от тебе ,така ,че дали ти ще си губиш времето (като мене :smirk:) си е отделен въпрос :>
- Не знам каква загуба на ресурси е това :)
- Целта ,като при всички игри ..да стигнеш максимума ,да си повече от останалите.
- Това съм доста съгласен.
- (х2)
- Това не е за отговор направо ,така ще си замълча :>
- Е те това не ми се струва сериозно ,там не говорим за точност до минути , дори и часове в повечето случаи. И животните дори биха ти влезли в положението ,и биха те изчакали да го издоиш :)
- (х2)
- До сега пуйка не са ми пращали , нито пък аз : ) Но винаги е добре ,да получаваш подаръци (било то и пуйки) :Д

Не я играя, но баща ми когато и да му погледна в лаптопа е на нея :D

P.S: @devent, добър анализ :D

@devent, по твоята логика не трябва да седиме на компютри, да четеме книги, да ходиме на работа и на училище и да живееме въобще :D

devent каза:
Replace каза:
Как ме набута :D
Та, ето ги и всички "положителни" качества
- Загуба на време.
- Загуба на ресурси.
- Загуба на време.
- Загуба на време.
- Загуба на време.

Та, играйте на фермата ако искате:
- Да се научите да си губите времето
- Да прекарвате част от и без това краткия Ви живот, сеейки малини
- С времето фермата Ви расте -> повече ангажименти по нея -> по-малко лично време ::
-> по-малко време за приятелката/приятеля(ако имате) -> скарване -> отново сам -> нещастие
-> по-малко време за учене -> занемаряване на образованието -> сеене на краставици в Пазарджик за 1,30 на час -> ще бъдете истински фермер
И в крайна сметка: губите си времето за нищо ^^
Необорими аргументи. Има само един шанс да не я спазите. Ако не сте запалени и просто си влизате на ден по 2 - 3 за по 2 минути(според мен това не означава, че си запален. Просто играеш).

Replace каза:
- Хубавото на фермата е,че може да я гледаш по 12 часа на ден , или пък на месец веднъж. Всичко зависи от тебе ,така ,че дали ти ще си губиш времето (като мене :smirk:) си е отделен въпрос :>
- Не знам каква загуба на ресурси е това :)
- Целта ,като при всички игри ..да стигнеш максимума ,да си повече от останалите.
- Това съм доста съгласен.
- (х2)
- Това не е за отговор направо ,така ще си замълча :>
- Е те това не ми се струва сериозно ,там не говорим за точност до минути , дори и часове в повечето случаи. И животните дори биха ти влезли в положението ,и биха те изчакали да го издоиш :)
- (х2)
- До сега пуйка не са ми пращали , нито пък аз : ) Но винаги е добре ,да получаваш подаръци (било то и пуйки) :Д
Познаваш ли човек, които влиза един път на месец? Не, нали? В крайна сметка, всяка една изгубена минутка, та даже и секунда си е загубена секунда, няма значение колко често го практикуваш. Което пък ме навява на идеята, че съм прав, че си е чиста загуба на време.
- Ресурси - ток, интернет, вода, храна, въздух, умствени ресурси, време - т.е пак загуби
- ххх
- ххх
- Еми да, ама помня, как ми се оплакваше, че ти е изгорял бамбука. Защо? Защото не си го посетил на време. Защо? Защото си бил еди къде си или си спал, все тая, но ако да речем се прибираше от София към Шумен(колко е шумен всъщност този Шумен?) и шофираше, защо ли си мисля, че въпросната ферма би могла да се отрази на разхода ти на гориво, респективно висока скорост :)
- ххх
- Губиш. Аз си мислех, колко бих зарадвал любимата ми ако вместо я занимавам с глупави Свети Валентиновци на живо, да и бях пратил 150 виртуални рози, малко целувки през фейсбук, пожелания и да си мисля, как тя си мисли за мен.
tongue.gif
tongue.gif

Ахх ,ти маймунке мръсна ,ах ти колко си долен (rofl)
- Да ,познавам такъв. Даже повечето ми приятели ,които играят фермата отдавна им е минал мерака ,и влизат веднъж на месец ,че и по-рядко. Казвам го това ,защото като им погледна фермите ,животните им отдавна са готови ,а няма кой да ги "оправи" :) (малко смешно звучи , но това е)
- Мислиш ли ,че като заредиш дадена флаш игра тя гълта повече ток ,храна ,вода ,мозък и всичко останало. Играта се свежда до това да цъкаш с мишката ,всичко става аутоматик :> В смисъл такъв , поне знаеш че нито модема ,нито компютъра се изключвавт за щяло и нещяло :>
- ххх
- ххх
- Еми да ,защото не съм си преценил времето. Възникнаха усложнения ,ако си спомням добре на алкохолна основа беше всичко и вечерта не можах да си свърша работата , а на сутринта беше късно вече :)
И друго ,мислиш ли ,че дори и за една ферма бих рискувал живота си ;)
- Това последното не можах да го разбера ,но винаги може и там да и пратиш валентинки ,ала бала ; )
И пак казвам времето не е от значение ,винаги може да завъртиш нещата фермата да я поглеждаш ,когато ти е удобно. Това е готиното на тая игрица ;>

В заключение ще кажа ,че фермата само калява характера.
Плюс това ,като отидето на село ще имате поне малък опит там (rofl)

А аз в заключение ще попитам какво печелиш в крайна сметка ^^ ?
Нали приятелите ти не влизат, тогава пред кого ще си по-нагоре в класацията. В момента сигурно си на 1029203 място, което никой никога няма да види. Ако искаш да си първи - ти трябва денонощна игра, т.е загуба на време.. Т.е загубена кауза, т.е няма смисъл, т.е загуба на време :)

edit://
papyrus_kn каза:
@devent, по твоята логика не трябва да седиме на компютри, да четеме книги, да ходиме на работа и на училище и да живееме въобще :D
По принцип мога да ти изкарам доводи за всичко, но да приравняваш живота си с няква фермичка и то виртуална.. втф :)

Back
Горе