PHP_Masters
Registered
искам да почна да играя играта FarmVile казаха че е интересна, та да я пробвам обаче не знам как да се регистрирам там за вилата, аз акаунт имама ама не мога да намеря играта
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
:?:morguL каза:http://vbox7.com/play:6762aca4
Клипчето описва най-добре фармвиле 8) 8) 8)
има положителни ... :idea:Replace каза:ФермВил рУлЗ
П.П. @devent може да Ви опише всичките и положителни качества![]()
perer каза:Добре си се насочил
Интересна е! Е, зависи и какво търсиш, но на мен ми допада.
Ето от тук - http://www.facebook.com/FarmVille?ref=ts можеш да влезеш в играта. Само трябва да натиснеш на Go to application![]()
Как ме набутаReplace каза:ФермВил рУлЗ
devent каза:- Загуба на време.
- Загуба на ресурси.
- Няма ясна цел, просто градината ти расте ?!
- Загуба на време.
- Колкото и да искаш, не можеш да си откъснеш домат.
- Загуба на време.
- Откъсване от реалността(ореш, сееш) по минимум 1 час на ден, това по прости сметки ме довежда до факта, че за 8 дни губиш един сън, за 24 дни - 24 часа, да не говорим, че колкото по-голяма ви става фермата, толкова повече време трябва да и отделяте - т.е загуба на време
- Допълнителни стресови ситуации и поводи за нерви и скарване с любими хора след афектирането, че ориза ви е изсъхнал, защото баща Ви не е карал с 180+ по магистралата, както Вие сте искали.
- Загуба на време.
- Попадаш под псувните на твойте приятели във фейсбук(което е аналог на фермата, но малко по-глобално), когато им пращаш пуики ?!
Необорими аргументи. Има само един шанс да не я спазите. Ако не сте запалени и просто си влизате на ден по 2 - 3 за по 2 минути(според мен това не означава, че си запален. Просто играеш).devent каза:Как ме набутаReplace каза:ФермВил рУлЗ
Та, ето ги и всички "положителни" качества
- Загуба на време.
- Загуба на ресурси.
- Няма ясна цел, просто градината ти расте ?!
- Загуба на време.
- Колкото и да искаш, не можеш да си откъснеш домат.
- Загуба на време.
- Откъсване от реалността(ореш, сееш) по минимум 1 час на ден, това по прости сметки ме довежда до факта, че за 8 дни губиш един сън, за 24 дни - 24 часа, да не говорим, че колкото по-голяма ви става фермата, толкова повече време трябва да и отделяте - т.е загуба на време
- Допълнителни стресови ситуации и поводи за нерви и скарване с любими хора след афектирането, че ориза ви е изсъхнал, защото баща Ви не е карал с 180+ по магистралата, както Вие сте искали.
- Загуба на време.
- Попадаш под псувните на твойте приятели във фейсбук(което е аналог на фермата, но малко по-глобално), когато им пращаш пуики ?!
Та, играйте на фермата ако искате:
- Да се научите да си губите времето
- Да прекарвате част от и без това краткия Ви живот, сеейки малини
- С времето фермата Ви расте -> повече ангажименти по нея -> по-малко лично време ::
-> по-малко време за приятелката/приятеля(ако имате) -> скарване -> отново сам -> нещастие
-> по-малко време за учене -> занемаряване на образованието -> сеене на краставици в Пазарджик за 1,30 на час -> ще бъдете истински фермер
И в крайна сметка: губите си времето за нищо ^^
Познаваш ли човек, които влиза един път на месец? Не, нали? В крайна сметка, всяка една изгубена минутка, та даже и секунда си е загубена секунда, няма значение колко често го практикуваш. Което пък ме навява на идеята, че съм прав, че си е чиста загуба на време.Replace каза:- Хубавото на фермата е,че може да я гледаш по 12 часа на ден , или пък на месец веднъж. Всичко зависи от тебе ,така ,че дали ти ще си губиш времето (като мене :smirkси е отделен въпрос :>
- Не знам каква загуба на ресурси е това
- Целта ,като при всички игри ..да стигнеш максимума ,да си повече от останалите.
- Това съм доста съгласен.
- (х2)
- Това не е за отговор направо ,така ще си замълча :>
- Е те това не ми се струва сериозно ,там не говорим за точност до минути , дори и часове в повечето случаи. И животните дори биха ти влезли в положението ,и биха те изчакали да го издоиш
- (х2)
- До сега пуйка не са ми пращали , нито пък аз : ) Но винаги е добре ,да получаваш подаръци (било то и пуйки) :Д
По принцип мога да ти изкарам доводи за всичко, но да приравняваш живота си с няква фермичка и то виртуална.. втфpapyrus_kn каза:@devent, по твоята логика не трябва да седиме на компютри, да четеме книги, да ходиме на работа и на училище и да живееме въобще![]()