file_get_contents help

Dido_net

Registered
Как да взема кода на страница примерно на порт 33?
Сайта е http://server:33/index.html
Как да взема съдържанието на index.html?? :shock:

$content=file_get_contents("http://server:33/index.html", "r");

така ми дава някаква грешка :roll:
 

Dido_net

Registered
bafitu каза:
мм каква грешка ти дава..
би трябвало да си работи с порта.


Warning: file_get_contents(http://10.10.1.81:33/index.html) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! ICY 404 Resource Not Found in D:\store\radio\index.php on line 2
 

Dido_net

Registered
mizarck каза:
<?php
show_source("http://server:33/index.html");
?>


Warning: show_source(http://10.10.1.81:33/index.html) [function.show-source]: failed to open stream: HTTP request failed! ICY 404 Resource Not Found in D:\store\radio\index.php on line 2

Warning: show_source() [function.show-source]: Failed opening 'http://10.10.1.81:33/index.html' for highlighting in D:\store\radio\index.php on line 2


:!:
 

mizarck

Registered
http://worldbg.org/dido_net.php
кода в dido_net.php е
Код:
<?php
show_source("http://www.web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=4235");
?>

всичко си работи при мен
 

Dido_net

Registered
явно при мене е проблема... :roll:
опитвам се за взема кода на страницата за онлайн радио (шауткаста) и да си напарвя моя страница с статистиката от шауткатса... коя песен върви в момента, etc :roll:
 

mizarck

Registered
Dido_net каза:
явно при мене е проблема... :roll:
опитвам се за взема кода на страницата за онлайн радио (шауткаста) и да си напарвя моя страница с статистиката от шауткатса... коя песен върви в момента, etc :roll:
ако страницата от която изкаш да вземеш код-а е http://10.10.1.81:33/index.html
тогава проблема е в страницата защото и през мозилата не ми отваря
 

Dido_net

Registered
mizarck каза:
Dido_net каза:
явно при мене е проблема... :roll:
опитвам се за взема кода на страницата за онлайн радио (шауткаста) и да си напарвя моя страница с статистиката от шауткатса... коя песен върви в момента, etc :roll:
ако страницата от която изкаш да вземеш код-а е http://10.10.1.81:33/index.html
тогава проблема е в страницата защото и през мозилата не ми отваря
10.10.1.81 ми е локалното ип, за това не можеш да я отвориш...
 

index

Super Moderator
Явно при тебе е проблема Дидо-нет , защото при мене кода от мизарк става и не ми дава никакви грешки пробваи с VPN-a
 

bafitu

Registered
Пише , че файла несъществува.. сигурен ли си , че е този... и 50 скрипта и функции да ти дадем пак така ще дава...
 

Горе