Flash темплейти от templatemonster

mizarck

Registered
Admin edit: Преди да прочетете темата прегледайте
наличните темплейти тук :
templates -> http://webtourist.data.bg




Здравейте,
Вероятно много от вас не им се дават по 200-300лв за някой флаш темплейт
е сего ще ви покожа как да си ги крадете без templatemonster да разберат че ги взимате

Ето нещата който ще трябва за да можете да си вземете темрлейт
1. Интернет (това е зъдължително да имате )
2. Macromedia Flash (За предпочитане осма версия)
3. Flash Decompiler


ето как става самото крадене

Стъпка 1
първото и най важно нещо е да си изберете темплейт
аз избрах този за урока
http://www.templatemonster.com/flash-templates/11837.html

Стъпка 2
Отваряте сорса на документа
Намирате каде е iframe-а
Код:
..........
<IFRAME ID='iframe61'height='650' src='http://images.templatemonster.com/screenshots/11800/11837.html'  scrolling='auto' frameborder='0' style='width: 768;' class='body'>[Your user agent does not support frames or is currently configured  not to display frames. However, you may visit the related document.]</IFRAME>
...........

и какво виждаме тук iframe-а сочи към http://images.templatemonster.com/screenshots/11800/11837.html
самоче не влизаме в тази страница
тук вече е лесно името на страницата е 11837.html но и сайта е с това ID и затова ще влезнем в
http://images.templatemonster.com/screenshots/11800/11837.swf
вече виждаме самият флаш сайт
теглем флаш сайта
аз работа с FF при FF става така
Файл :arrow: Запис на страницата като :arrow: и избераме каде да се запише записваме го в някоя директория аз ще го запиша в E:\flash

Стъпка 3
Отваряме програмата Flash Decompiler и отваряме сайта с програмата (File :arrow: Open)
сега трябва да конвертираме swf файла в fla
след като вече е отворен темплейта ща го конвертираме от swf в fla
file :arrow: Convert SWF to FLA
натискамего и чакаме да се конвертира
след като се конвертира програмата ще отвори Macromedia flash с готовият fla файл променятего и си го запазвате като swf файл и вече имате флаш сайт който струва 120лв а вие не сте дали и стотинка за него





Урокът е съставен от mizarck СПЕЦИАЛНО ЗА WEB-TOURIST.NET
 

mizarck

Registered
our каза:
decompiler-а разделя всяка буква на отделен символ ... Не става току така ...

такае нестава лесно но по добре ли е да дадеш 120 кинта за флаш темплейт който може и да не ти потрябва


edit:
B13_Savage каза:
Малко повече AS и декомпилатора просто сдава багажа.
decompiler-а разделя всяка буква на отделен символ ... Не става току така ...

обикновенно темплейтите нямат AS
 

KrIsInKa

Registered
Ммммм, браво за това мизарк, ама да те попитам ти друго на флаш 8 разбираш ли му или замо за темплейт знаеш, а? Щот ми е много интересно не за друго. Понеже съмата аз се занимавам с флаш и мн добре знам нещата. Лично от мене БРАВО за това => http://www.templatemonster.com/flash-templates/11837.html :?:
 

mizarck

Registered
KrIsInKa каза:
Ммммм, браво за това мизарк, ама да те попитам ти друго на флаш 8 разбираш ли му или замо за темплейт знаеш, а? Щот ми е много интересно не за друго. Понеже съмата аз се занимавам с флаш и мн добре знам нещата. Лично от мене БРАВО за това => http://www.templatemonster.com/flash-templates/11837.html :?:

От флаш разбирам много малко :(

пп B13_Savage май разбира най мнвого от флаш и АС :)
 

KrIsInKa

Registered
mizarck каза:
KrIsInKa каза:
Ммммм, браво за това мизарк, ама да те попитам ти друго на флаш 8 разбираш ли му или замо за темплейт знаеш, а? Щот ми е много интересно не за друго. Понеже съмата аз се занимавам с флаш и мн добре знам нещата. Лично от мене БРАВО за това => http://www.templatemonster.com/flash-templates/11837.html :?:

От флаш разбирам много малко :(

пп B13_Savage май разбира най мнвого от флаш и АС :)



Ми защото мисълта ми беше виждам, че разбиваш от АС мога да кажа че и аз му разбирам ама не толкова. Трябва ми човек, който да разбира идеално от ФЛАШ 8. Аз му разбирам ама искам да задам някои друг въпрос. :roll:
 

B13_Savage

Registered
Не че го хващам много много, ама ще помагаме до колкото можем :p IRC UniBG #web-design [b13]savage , тук във форума или на ЛС . Поздрави :)
 

skylamer

Registered
Абе я ми кажете що като дам на CONVERT .SWF TO .FLA и ми изписва:
Cannot load file. File is either locked by another process or corrupt.
:cry: :cry: :cry:
 

B13_Savage

Registered
И в ИРК ти обясних и тук ще ти го кажа.
1во за да настроиш темплейт (флаш) се иска доста опит и нерви, смея да твърдя че е по лесно да направиш всичко сам. 2ро декомпилаторите СЪКС ( :) ) правят всичко разделно, това още повече усложнява цялата работа. Най-вероятно въпросното .swf е направеното така, че да не става процеса (не съм мн наясно, защото не декомпилирам често). ОТКАЖИ се от флаш темплейтите, лично аз на времето съм пропилявал дни на празно :?:
 

morkov4o

Registered
аз съм приварженик да си правя сам теплатите :) за да са идеални за това което искам :)))
 

Karibeca

Registered
ДОбре де пробвах се да взема един темплейт от templatemonster както каза ама като стигна до swf файла не ми дава save as защо така.
 

ElPirate

Registered
Според мен е най добре сам човек да си измисли сайта на флаш ....по бързо става от колкото да го взимаш по тоя начин и да се сблъскваш с разни проблеми ..........
 

Karibeca

Registered
Ми нз май вярно е по-добре сам да си направя,просто няма начин как да се свали от templatemonster просто не дава save и няма как.
 

Karibeca

Registered
Ми вероятно да аз се опитах по неговия начин да дръпна един само че просто никъде не ми дава сейв просто няма как да се свали нз той как го прави това.:)
 

ElPirate

Registered
според мен е по добре да си го направиш сам, защото ще един вид уникален и твой, ако се зтрудняваш някъде питай ще ти помогна,,,,
 

The_Killer

Registered
Може ли да ми кажете как с тая програма си променям файла имам един .swf файл и го отварям с програмата всичко което искам да направя е да сменя 1 2 текста но не мога да намеря от каде става или ако не може кажете някоя програмка с която се прави без да се ебава тъй като сам пробвал много пъти с Macromedia Flash MX но просто не става някои от ефектите изчезват и се бъгва.
 

Горе