имам средния JS:
ето го и линка в хтмл-а:
и всичко си бачка, page се отваря в желаните от мен резмери.
ок, искам да постига същото, но от flash - т.е. като цъкна на флаш бутона да се отваря хтмл старница с точно определени размери (в случея 870, 680)
ето какво пробвах аз:
но не се получава...самия JS липсва, но нямам представа къде трябва да го сложа...в хтмл страницата където е флаш бутона ?
някакви предложения ?
приемам и други алтернативи (може да не е дж), трябва ми ефекта на константен прозрец.
благодаря предварително
Код:
<script>
</script>
Код:
<a href="javascript:MM_openBrWindow('page.htm','pahe','scrollbars=no,width=870,height=680')" class="style17" onMouseOver="MM_displayStatusMsg('');return document.MM_returnValue" onMouseOut="MM_displayStatusMsg('david inside');return document.MM_returnValue"> inside </a>
ок, искам да постига същото, но от flash - т.е. като цъкна на флаш бутона да се отваря хтмл старница с точно определени размери (в случея 870, 680)
ето какво пробвах аз:
Код:
on (release) {
getURL("javascript:MM_openBrWindow('page.htm','page','scrollbars=no,width=800,height=450,top=120,left=78') ");
}
но не се получава...самия JS липсва, но нямам представа къде трябва да го сложа...в хтмл страницата където е флаш бутона ?
някакви предложения ?
приемам и други алтернативи (може да не е дж), трябва ми ефекта на константен прозрец.
благодаря предварително