Font - мой си ...

Lentavia

Registered
здравейте имам следния въпрос :
Как да използвам някой фонт за сайт и да излиза сайт-а с него независимо дали някой го има ... имаше някакъв начин като сложа фонт-а в папката на сайта и сложа код ... ама какъв е кода ... Моля помогнете ... Идеата е да използвам мой си фонт за сайт ама да не правя флаш сайт , ами нормален си :)

Lentavia каза:
Как да използвам някой фонт за сайт и да излиза сайт-а с него независимо дали някой го има ... имаше някакъв начин като сложа фонт-а в папката на сайта и сложа код ... ама какъв е кода ... Моля помогнете ... Идеата е да използвам мой си фонт за сайт ама да не правя флаш сайт , ами нормален си :)
лоша раота. Фотошопа ще те оправи :roll:

akolevutd каза:
Lentavia каза:
лоша раота. Фотошопа ще те оправи :roll:

не говориме за картинки :) а за фонт на текст който се вади от база данни :)

Може и да има някакъв бъгав трик който евентуално да подлъже ИЕ да изтегли дадения пакет за фонт-а(след съгласие на потребителя) и да става сравнително бързо...но не се надявай да намериш практично решение :roll:

Код:
<style>
@font-face 
{ 
font-family: "OLHOD"; 
src: url("OLHOD.ttf"); 
}
#asa   
{ 
font-family: "OLHOD"; 
font-size: 23px;
}