Forum Активация - КОД ?

Marik

Registered
:cry: Много ви моля понеже темплейта ми нещо не ми позволява да имам функция при регистрацията да въвеждат такъв код нали който се появява примерно в форумите на PHPBB и в SUBSILVER темплейта.

Имали някакъв мод или начин да направя и на моя темплейт да може се въвежда такъв код :?
 

Marik

Registered
амм ей тоя ред не го намирам .........

if ($board_config['enable_confirm'] && $mode == 'register')

;( нещо....
 

jooorooo

Registered
Marik каза:
амм ей тоя ред не го намирам .........

if ($board_config['enable_confirm'] && $mode == 'register')

;( нещо....

значи проблема не е от темпала ти. а е от този файл.
 

Marik

Registered
jooorooo каза:
Marik каза:
амм ей тоя ред не го намирам .........

if ($board_config['enable_confirm'] && $mode == 'register')

;( нещо....

значи проблема не е от темпала ти. а е от този файл.

а са........... кво ще правиме ?
Имали друг начин мод друг знам ли
 

djvato

Registered
аз го намирам малко улеснение ето виж каде се намира !!!


Код:
if ($board_config['enable_confirm'] && $mode == 'register')
	{
		if (empty($HTTP_POST_VARS['confirm_id']))
		{
			$error = TRUE;
			$error_msg .= ( ( isset($error_msg) ) ? '<br />' : '' ) . $lang['Confirm_code_wrong'];
		}
		else
		{
			$confirm_id = htmlspecialchars($HTTP_POST_VARS['confirm_id']);
			if (!preg_match('/^[A-Za-z0-9]+$/', $confirm_id))
			{
				$confirm_id = '';
			}
			
			$sql = 'SELECT code 
				FROM ' . CONFIRM_TABLE . " 
				WHERE confirm_id = '$confirm_id' 
					AND session_id = '" . $userdata['session_id'] . "'";
			if (!($result = $db->sql_query($sql)))
			{
				message_die(GENERAL_ERROR, 'Could not obtain confirmation code', __LINE__, __FILE__, $sql);
			}

			if ($row = $db->sql_fetchrow($result))
			{
				// Only compare one char if the zlib-extension is not loaded
				if (!@extension_loaded('zlib'))
				{
					$row['code'] = substr($row['code'], -1);
				}

				if ($row['code'] != $confirm_code)
				{
					$error = TRUE;
					$error_msg .= ( ( isset($error_msg) ) ? '<br />' : '' ) . $lang['Confirm_code_wrong'];
				}
				else
				{
					$sql = 'DELETE FROM ' . CONFIRM_TABLE . " 
						WHERE confirm_id = '$confirm_id'
 

Marik

Registered
не наистина ог нямам са и потърсих по подробно имам всякакви други работи но не и това....... :!:
 

jooorooo

Registered
Marik каза:
не наистина ог нямам са и потърсих по подробно имам всякакви други работи но не и това....... :!:

ми ако не си модвал този файл, просто свали същия форум и провери дали там го има. а може самата версия на форума да го няма :( което ще е гадно.
 

djvato

Registered
@Marik ако искаш да пробваме да ти дам моя фаил сложи го виж дали ще стане регни някъв потребител и ако всичко е добре единтвай си го и т.н. :?:
 

Marik

Registered
така няма ли да се преебе всичко ?

аз набарах разликите забележи

Код:
		if ( empty($username) || empty($new_password) || empty($password_confirm) || empty($email) )
		{
			$error = TRUE;
			$error_msg .= ( ( isset($error_msg) ) ? '<br />' : '' ) . $lang['Fields_empty'];
		}
	}

	if ($board_config['enable_confirm'] && $mode == 'register')
	{
		if (empty($HTTP_POST_VARS['confirm_id']))

А при мен е така

Код:
	if ( empty($username) || empty($new_password) || empty($password_confirm) || empty($email) )
		{
			$error = TRUE;
			$error_msg .= ( ( isset($error_msg) ) ? '<br />' : '' ) . $lang['Fields_empty'];
		}
	}

	$passwd_sql = '';
	if ( !empty($new_password) && !empty($password_confirm) )
	{
		if ( $new_password != $password_confirm )
:roll:

Мисля че ако го едитна правиелно ще стане номера
 

djvato

Registered
Marik каза:
така няма ли да се преебе всичко ?

аз набарах разликите забележи

Код:
		if ( empty($username) || empty($new_password) || empty($password_confirm) || empty($email) )
		{
			$error = TRUE;
			$error_msg .= ( ( isset($error_msg) ) ? '<br />' : '' ) . $lang['Fields_empty'];
		}
	}

	if ($board_config['enable_confirm'] && $mode == 'register')
	{
		if (empty($HTTP_POST_VARS['confirm_id']))

А при мен е така

Код:
	if ( empty($username) || empty($new_password) || empty($password_confirm) || empty($email) )
		{
			$error = TRUE;
			$error_msg .= ( ( isset($error_msg) ) ? '<br />' : '' ) . $lang['Fields_empty'];
		}
	}

	$passwd_sql = '';
	if ( !empty($new_password) && !empty($password_confirm) )
	{
		if ( $new_password != $password_confirm )
:roll: [

еми дръпни си по - нова верси ако е стара ако не... намери такава версия в която го има :?:
 

Marik

Registered
проблема е че като сменя версиите и ще излетат всички модове настройки потребители и данни :? иначе направо бих го сменил на 2.0.22
 

Marik

Registered
не , а примерно ако свалиш pach file only то това ли е за смяна на версията ? без да загубиш форума :shock:
 

djvato

Registered
Marik каза:
не , а примерно ако свалиш pach file only то това ли е за смяна на версията ? без да загубиш форума :shock:
еми ... незнам пробвай ... ама щом ти е по става версия ... :roll: има г начин да се направи и на по стара версия ... ама ... :wink:
 

Marik

Registered
Моля ви хора кажете как мога да го направя че хич не ми се занимава да слагам нови версии нови глупости и :?

Ако знаете де разбира се
:roll:
 

Горе