Free Web Hosting

Еми не е лош!
Може там да си качвам щуротийките дето правя!
Само да добавя, че не дават 1GB, само 9999MB :lol:

ХАХАХАХХАХА пич, 9999MB = 10 GB, а не 1GB,но все едно :lol: :lol: :lol:

//офф изпуснал съм нуличката, ама иначе виж си и твоя пост:
9999GB = 10 GB :shock: :shock: :shock: //
А понеже не видях нищо за събдомейни, да питам има ли?

NetCutter каза:
//офф изпуснал съм нуличката, ама иначе виж си и твоя пост:
9999GB = 10 GB :shock: :shock: :shock: //
А понеже не видях нищо за събдомейни, да питам има ли?

да има суб домейни :)

Леле на този безплатен хостинг неможе да се създава база данни от админ панела а сигорно неможе и с SQL код :( :(

най добрия хостинг е този който го предлагат от www.prophp.org - вярно мястото е само 250МБ но пък предлагат много добри неща

NetCutter каза:
mizarck каза:
Леле на този безплатен хостинг неможе да се създава база данни от админ панела а сигорно неможе и с SQL код :( :(
:shock: :shock: :shock:
Я влезни тука и пак си помисли!
След което ми кажи откъде да си добавя събдомейни :)

Subdomain-а ти е името с което си се регнал

пример: http://NetCutter.9999mb.com

Значи искам да питам дали има фреехостинг с неограничен трафик неограничени поддомейни там мусял и пхп?Трябва ми защото искам да направя форум хостинг а повечето фреехостинги са с 1 под домаин и не става...

кажете и някои фреехостинг с повече месечен трафик поне 4-5 гб и да е позволени тракер системи

Amigo0o каза:
кажете и някои фреехостинг с повече месечен трафик поне 4-5 гб и да е позволени тракер системи

4-5 гб трафик за торент сайт е супер малко.

На платен хостинг няма да се навият да си качиш торент тракер, пък камоли на безплатен ;)

За тракери се зимат сървъри....разгледай във форума доста има писано по тая тема ;)

Само се замисли, че тегленето на една игра и ти отива месечния трафик от 4-5 гб ;)

Amigo0o каза:
Значи искам да питам дали има фреехостинг с неограничен трафик неограничени поддомейни там мусял и пхп?Трябва ми защото искам да направя форум хостинг а повечето фреехостинги са с 1 под домаин и не става...

Никой никъде никога няма да ти разреши да направиш форум хостинг.
Дори и на платен хостинг .
За тази цел трябва собствен сървър.

Back
Горе