fresh-toni.org

hackera

Registered
Знам някой ще кажат готова система ,но лично аз всичко , което беше готово съм го преработвал за да го пригодя да е подходящо за сайта , а останалото съм го писал!Моля коментирайте и давайте предложения за сайта без излишни коментари! http://www.fresh-toni.org/

Слушъл ли си за CMS твоята система е готова но не е красива като дизайн свали си PHP Fusion свали си и стилове за нея и сайта ще стане супер (с готова система)

Ам тва не е ли некав тракер... или нещо моднато по тракер... Btit ми мяза...?

oXteR каза:
Слушъл ли си за CMS твоята система е готова но не е красива като дизайн свали си PHP Fusion свали си и стилове за нея и сайта ще стане супер (с готова система)

В момента работя по дизайна имайте търпение! :)

roskata каза:
Ам тва не е ли некав тракер... или нещо моднато по тракер... Btit ми мяза...?

Да тракер е но е махната торент системата :?:

За тракер и дума да ни става това е система на БТИТ изцялостно преработена!

Свали си PHP Fusion слет като е тестваш ще си на друго мнение и веднага ще махнеш тази бтит система !

oXteR каза:
Свали си PHP Fusion слет като е тестваш ще си на друго мнение и веднага ще махнеш тази бтит система !

Ти си я сложи на твоя сайт тази система няма да я махам!

ХаХЕАХехе моя сайт няма система бре само за новини друго нищо !

Сега не говориме за моя сайт а за твоя :?:

Леле вие ше се избиете ;) Една препоръка... Прави каквото искаш... но с тази Btit преработка мисля, че няма да стигнеш далеч!

roskata каза:
Леле вие ше се избиете ;) Една препоръка... Прави каквото искаш... но с тази Btit преработка мисля, че няма да стигнеш далеч!

Защо не ти ли харесва?

Просто изкам да ти кажа че от готова система няма смисъл ! Толкова ли е трудно да си направиш ти дизайн на фотошоп в много сайтове има уроци за дизайн на уеб сайтове ! Пък и нищо неможеш да научиш от HTML , CSS , PHP !

Аз лично не съм фен на Btit и въобще на всякакви видево тракери... На моят сайт си ползвам PHP-Fusion и нямам проблеми... Препоръчвам ти, ако искаш да опиташ нещо по-нестандартно да пробваш SubDreamer - интегрира се със всички видеве форуми, притежава WYSIWYG едитор и много други екстри, с които не могат да се похвалят повечето CMS системи.

roskata каза:
Аз лично не съм фен на Btit и въобще на всякакви видево тракери... На моят сайт си ползвам PHP-Fusion и нямам проблеми... Препоръчвам ти, ако искаш да опиташ нещо по-нестандартно да пробваш SubDreamer - интегрира се със всички видеве форуми, притежава WYSIWYG едитор и много други екстри, с които не могат да се похвалят повечето CMS системи.

Моят сайт НЕ е тракер на мен и на още много хора им добада сега работя по дизайна и ще стане супер само трябва време! :)

Кофти хедър, много кофти даже. Не подравнено от ляво меню(много е кофти така). Празнота...

OxTer, аз съм от Разлог :)

porostorm каза:
Кофти хедър, много кофти даже. Не подравнено от ляво меню(много е кофти така). Празнота...

Нарочно съм го направил не подравнено! :)

hackera каза:
porostorm каза:

ахам, явно искаш да е грозно :)

porostorm каза:
hackera каза:
porostorm каза:

ахам, явно искаш да е грозно :)

Какво искаш да ми кажеш , че ако ги сложа в ляно и ли дясно ще е по хубаво :D

Погледни си твоят сайт и тогава говори за другите и ако поне малко разбираше щеше да знаеш , че не мога да сложа на този сайт дизайн на фотошоп! :)

Back
Горе