FrontPage

vasetokb

Registered
Някой може ли да ми каже от къде мога да сваля FrontPage,защото в датата нищо няма.Има някакви ,които не вървашт работа...и да ми кажете дали това е най-добрата програма за писане на HTML езика,защото така ми каза един фр. :idea:

Ок мерси...само да питам тази програма Web Page Maker стават ли хубави сайтовете когато се правят?

vasetokb каза:
Ок мерси...само да питам тази програма Web Page Maker стават ли хубави сайтовете когато се правят?
Не се захващай с най-калпавото нещо на тоя свят.

Искам също да попитам когато пиша нещо в нотепад и когато наредя скиптове,кодове и като ги наблъскам толкова много кодове става каша.И после ако искам да намеря да едитна нещо супер трудно се намира.Става пълна каша...
И това Microsoft Office Publisher 2003 ми казаха ,че има същата функция както нотепад така ли е?

Човече не се хващай с програми като frontpage или web page maker! Просто няма смисъл и нищо няма да научиш от тях. Пиши си директно кодовете в notepad или по-добрия му събрат notepad++ . Там могат да се пишат и html и php и css и javascript ...По-добре отдели малко време на изучаване на кодовете отколкото да се замотаваш с WYSIWYG редактори :?:
А когато кодовете станат прекалено дълги просто му праскаш едно find ( ctrl + f ) и намираш каквото ти трябва :roll:

Back
Горе