FUN-FUN in SCHOOL and outside

Колко глупости правите средно на година ?

• 0 - > нито една

Votes: 0 0.0%
  • от 0 до 10

• от 10 до 30

• не съм ги броим ,но са малко

• не съм ги броим , но са много

• номога да броя до толкова :)

• Общо гласове
    0

index

Super Moderator
Пръв започвам аз :
Пред счетоводствот оиграеме хек, от там излиза господина по исторя и един приятел го все за мене , че си приличаме по широчина и височина и започна да го ръга в корема и ребрата с лакът ,като учителя беше зад него!! А след междучасието имахме при него !! А после ,малии ,господина го скъса от подигравки!
Тази година по биология преговор :
Госпожата : > Преславе , кои са половите органи при мъжа ?
АЗ :> Пенис и тестиси !!
и някой от пред извика :"Ми че ти само за това мислш"
Аз : > не е верно мисла и за тебе !!
а този които каза по-горната реплика беше момче.
Междучасие преди Химия:
ние сме на 2 чина 6 човека, Единият от 5-та беше дал помашното си по английски на едно момиче да го препише.И тя му носи драже с орбит. Помолих го да ми деде адна дъвка! Дадеми .. беше много сладка и го питам: "А бе , дъвката ли е сладка или катерч**** й ??" , Дъвките бяха в джоба на дънките ....
С учителя по Труд и Техника (Т.Т.) в междо часието ни разправя как той и нашите родители са правели бели на техните даскали. Ини разказва как на едно момче баща му отрязал единият крак на стола на учителя по математика и тои сегнал на замята . И това момче по-някаква случайност е в моят клас . Изчезна за около 5 мин. Господина : > "Аиде да влизаме в час !"
И ние влизаме!
"Клас стани , клас седни"
И само господина сяда на стола и казва вадете тетратките неска няма да се изпитваме .. и сяда на стола и се чува само едно "ТУууууууууууууууууууууууууууууууууууууппп"
Та правих ме писменно изпитване ;)

С няколко приятела сме на улицата .
Съпрахме 5 пиратки (останали от Нова Година) и вазиме барута , събирамеги и отваме под един навес , сложихмего на една плоча , паднасе на мене да го пала , пала кибрита и ......... буууум в лицето ми .. и се получи един голям облак ,който много смърдеше . Аеде бягаме да донесеме парфюми и дезодоранти да не ни набедат ,че пак малим нещо ( малко ни е забранено, посред лято с една фоиверка счупих един прозорец и после ........... пожарната)
Започнахме па пръскаме , засмардя на по-ужасно и силно . Та малко ни увикаха , ама карай , бешеми все едно - бях без бритон .. като рапон бях....

когато бях в 3-ти клас

Някой беше донесъл лупа , и да има покажа ,че с лупа може да се пали хартия запалих и чина , та цяла година го крииех запалената част.

След нова година с един приятел се качваме в буса на вуичо , аз на волана той до мене. Аз натискам сайденитела , а той искаше да пусне мигачите, само буса започна да бучи и тругна на долу кум дерека , малии , по оплашен не сум бил никога , върнахмего на мястото му , ами като останаха следи от гумите. Почнахме да се въргаляме да ги прикрием , а пог буса --- Слабогу никои не гледа пог буса!

Внимание , това са истинску случки, аз съм тип отличник-идот

Аз щи кажа една случка:

Начи в час по рисуване 2 момичета седят в 2 момчета.

да наречем момичетата : Петканка и Драганка
да наречем момчетата : иванчо и загорчо

и начи госпожата вика на загорчо :

Загорчо щи напиша забележка !!!
загорчо : "ко маа зако та забележка?"
госпожата : "драганка не е станала от скута ти бе?!"
загорчо : "виж иванчо и петканка и те са така зако на мене"

и аз и викам :

"госпожо напишете забележка : Драганга и Петканка седят в скутовете на Иванчо и Загорчо"

и иванчо се обади и каза :

"искам да уточните че петканка си играи с унаа ми работа в забележката !!!"

ХАХахХахАХа :lol: :lol: :lol:

И госпожата им написа забележката
:lol: :lol: :lol:

index каза:
А случка няма ли да споделите ??
ами ок
ето една от 2-ри клас
НЗ защо но реших да взема камани и да се опитвам да целя дограмата
както се досещате не стана точно така както си мислех и после наще требеше да плащат 3 джама

а вече от първи клас нищо не си спомням освен че се збих с двама третокласници и им извадих нош

В първи клас > в часа по френски , питаме да излеземе до WC , пускани прибираме се след 10 мин . де ходихме не помя и се прибираме . Седях на 3 чин , средна колона , Доичин ( казвам имената , щото няма да ги немерите в нета , а и ме е сже едно ) седи пред мене ,а зад мене Цеци , аз дърпам стола на Доичин и пада , а Цеци ми дърпа моя и аз като Доичин , и някои му друпна и нанего стола .. Та туп после ТУП и пак ТУП :lol: :lol: :lol: :lol:

Тази година по Английски , ми се ходи до WC (умирам си за WC :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) и питам госпожата :
"Госпожо , аз можели да ескайпна до WC " и тя ме гледа като изтребител в цинкова кофа. И полсе човека зад мене ми вика : "Абе как ще бягаш от час , докато си в него ??? ""
АЗ > "Ми че нали ескеип означава излизам ""
Той > "Не бе ид*** ескеи означава избягам"

ММ сетих се в шести клас имах забележка "Пее в час по музика" нз как госпожата я измисли тази забележка но аз неправех почти нищо нередно просто пеех друга песен (Голега) и тая побесня и веднага ми написа забележка че пия в час по музика ама и тя е една откачалко

И на едно момче имаше такава бележка.
Аз пък права не позволени химични експерименти в час по химия...
Кои да зн, че натрия реагира с Вода ???

За годишна оценка ме испитва по исторя господина .И вупросум му какъв е бил КОНСТАНТИН ВЕЛИКИ .
И аз казвам : ЦАР !
Господина : Не поголямо !
аз мисля и мися и викам : Ми трябва да е Господ , кое по голямо от ЦАРЯ.
и той ми писа 6-цата , налиму дадох анти вирус !!

index каза:

ха него знаех ще го пробвах 100% това нещо

mizarck каза:
index каза:

ха него знаех ще го пробвах 100% това нещо

Toва със ситния шрифт е "не позволени" :twisted: :twisted: :twisted:

аз се сетих за две
1. Веднаж по физика имахме контролно беше много трудно ядосах се за последния вапрос че само него не мога да реша и казах на глас дейба мамаму дейба много е труден е тоя вапрос и даскалката ми написа забележка и ме изпуди на всичко отгоре поне имах 5,50

2.Един път пък сложих на даскалката по английски дъвка
голям кеф стана поне не разбра че аз сам я сложил

а и трета се сетих

3.Веднаж имахме изобразително изкуство и всички решиха да избягат обаче аз не избягах и бях единствения останал в часът и даскалката пита ти защо не избяга с другите и аз викам защото ми е толкова акъла и си излезнах без да се замисля

SpeeDerche , Access го знае , онзи ден в часа по информационни технологии прави текстов документ с MS Word и пиш "А бе мишки ,тука нема чат" , и го оголемява на 50 и само госпожата както диктуваше мнукна и аз го ритем под стола да се осети и в същото време госпожата : > АМИ ДА НЯМА ЧАТ < ИМА ЧАС.
и се ядоса , на едно момиче каза да иде да си исхвърли дъвката в коша и като излиза да сия всяме . Така бил казал някога неиният учител..

**** ЧАС ПРИ КЛАСНАТА****
Жега , предпоследен час , накара едно момиче да прочете нещо , нещо >ама много дълго .
И само Пешо ми казва ,: "Събодиме като свърши" --/ аз си мисля че се маитапи, заел поза ,че се едно гледа пода като главата му е на чина .
Онази спира да чете , госпожата започва да задава въпроси , и го пита нещо (нещо - че не помна )
и чака да се изправи и да и отговори . Той човека си спиии.Бутам го да се събуси , а той сънен все едно е спал 1 година, и ми вика ,така че всички го чуха : "К'во бе ."
Госпожата > "Браво , добро събуждане"
А той така се снишка ... не е истина ...

В мирката :
[19:45] <bot_gard> ko prai6 ma
[19:45] <bot_gard> kuklo
[19:45] <bot_gard> :)
[19:45] <^Sugar{}Cveti^> hАi hАi :)~
[19:46] <^Sugar{}Cveti^> poznavame li se?
[19:46] <bot_gard> nz
[19:46] <bot_gard> a ti mene ??
[19:46] <^Sugar{}Cveti^> mi nz
[19:46] <^Sugar{}Cveti^> az sam Cveti pr mi e
[19:46] <bot_gard> i namene
[19:46] <bot_gard> az sum pisio
[19:46] <bot_gard> haha
[19:46] <^Sugar{}Cveti^> XeXeXeXeXeXeXeXeXeXeXeXeXeXeXeXeXeXeXeXe
[19:46] <bot_gard> aha
[19:46] <bot_gard> h
[19:46] <bot_gard> haah

А тя немойе да се осети ,че съм аз.
Едит:

Аз постоянно чата с нея .. Тя е от моя класс

7-ми клас , в час при класният .. почва часа и ние учениците го питаме :
-Ей шефе [даскал , по име или на който както му е удобно ] няма ли да взимаме нов урок ?
А господина отговаря :
-Не ме занимавайте ле , чакайте да си мина нивото [на gsm-ма ]
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
пак в 7-ми клас , в час по бг -
Ние момчета , разпънали сме се на последните чинове , краката върху чиновете , всеки изморен - предишният час беше фзк , и даскала почва да предава урока ..
и ние почваме да го цоваме и той човека не ни чу и дойде при нас ...
и един от партията изтърси - Ей м...а ти ш...а ле дърт ! :lol:
И даскала пак не чу и гледа като така , все едно му говрят на китайски и каза
- А ?

Качвам се в фитнеса , имаше една жена на степера .
Аз : > Здрасти!
Тя : > Здрасти!
започнах да си оправям уредите и тя пита:
Тя : > Тили си ?
Аз : > Да аз сум ?? Що?
За мълча и започна :
Тя : > Искам да стегна **** (културно казано - седалището) искам да свала няколко кила...
Прекъснах я :
Аз : > Хуу , ама що ня мен ми казваш това , кайиго на тренера.
Тя : > Ама не си ли ти тренйора.Ми каде е той??
Аз : > Тц. незнам и Аз го търся.
Тя : > АаАа . Извинявай
Аз : > Спокс , не си ми първата.

Това е тайна (следващото),ама нали тайните и правилата са зада се нарушават.

Края на тренировката, почвам с коремните.отивам на лежанката и си почвам - 1,2,3,4,5,6,.... незнам какво е станало .. тренйора влиза и ме събужда ...
Тр:> К'о прайш бе, такали тренираж като ме няма ??
А лежанката е на 45 градуса и главатами е надолу, станала ... - домата е светло-червен

Еми аз ся се сещам само за няколко:
------------------------
Час по Музика:

Оная си преподава урок, ама аз и още 3-ма чешити си говорим!
И оная като ми викна: "Ти кво си мислиш, че кат' нИ та гледам нИ та виждам?"
и целия клас щехме да паднеме!Та така докато учехме музика тва й го казвахме всеки час!
-------------------------
Случка разказана ми от съученичка:
Господина ни по БЕЛ в началото на тая година помагаше да се сменят старите джамове с алуминиева дограма и носеше два прозореца под мишница! Дойде при нас и каза:
Виждате ли колко съм силен! Личи си че съм ходил 2 години на фитнес, нали? Знаеш ли че аз и по четири мога!Знаеш ли как?
Две под мишница, един на главата и още един, ама нема да ти кажа къде!
--------------------------
И една с доста неприятни за мене последствия:
Значи, от един от Ку-Ку магазините един приятел донесе една миризлива ампулка. И като я строшихме преди часа, такава вуня се разнесе. ..нещо смесено м/у мърша и развалени яйца!
Ама зор!!! Много се смяхме,ама после ме наказаха с последно предупреждение :)

Като се сетя още ще ги драсна!

Back
Горе