Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Lorem Ipsum е елементарен примерен текст, използван в печатарската индустрия. Lorem Ipsum е индустриален стандарт от окLorem Ipsum е елементарен при няколко печатарски букви и ги разбърква, за доло 1500 година, когато неизвестен печатар взема няколко печатарски букви и ги разбърква, за д
SandPrince каза:Преди всичко - логото е зле
Наистина, може да помислите за някъв друг вариант, че тоя е много неподходящ.
Ся на някои места забелязах ... не знам как да ги нарека, от мързел или какво, но не сте си попълнили инфото.
Аз не бих тръгнал да правя реклама на сайт в който има информация от рода на:
Lorem Ipsum е елементарен примерен текст, използван в печатарската индустрия. Lorem Ipsum е индустриален стандарт от окLorem Ipsum е елементарен при няколко печатарски букви и ги разбърква, за доло 1500 година, когато неизвестен печатар взема няколко печатарски букви и ги разбърква, за д
Голяма част от линковете по сайта не работят.
Примерно "уеб дизайн, редизайн, лого дизайн" като цъкна на "разгледай" - дръжки.
Прекалено тесен ми е.
Според CSS-а основния ти контейнер е с широчина 1000px, ама според мен не е повече от 900px. На големи монитори като моя има огромни пространства отстрани.
И една НЕзабележка към сайта, а към един проект, по който сте правили.
Разбирам, че сте искали да направите сайт за уроци, ама недейте да се вдъхновявате чак толкова много от http://psd.tutsplus.com/
Tова е.
Надявам се да не приемеш поста ми като заяждане, опитвам се да ти кажа какво да оправиш и подобриш